FazılE Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 1, 2 aya bıçak almayı düşünüyorum. Eskiden kullanıyordum DMarket ama şu ankimlik bilgisi falan istiyor diğer sitelere göre de aşırı ucuz başka yerden almak istemiyorum. Yakın zamanda kullanan oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
1, 2 aya bıçak almayı düşünüyorum. Eskiden kullanıyordum DMarket ama şu ankimlik bilgisi falan istiyor diğer sitelere göre de aşırı ucuz başka yerden almak istemiyorum. Yakın zamanda kullanan oldu mu?
Terreshie Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 798 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2025 #2 Senelerce kullandım, çok uzun zamandır kullanmıyorum ama eski deneyimlerime bakarak güvenebileceğini söyleyebilirim. Artı 0 Eksi
Senelerce kullandım, çok uzun zamandır kullanmıyorum ama eski deneyimlerime bakarak güvenebileceğini söyleyebilirim.
KS KS FazılE Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 264 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Terreshie dedi: Senelerce kullandım, çok uzun zamandır kullanmıyorum ama eski deneyimlerime bakarak güvenebileceğini söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım ama ByNoGame'le arasında 1K falan fark vardı ve bir anda kimlik bilgisi isteyince bir şüphelendim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Terreshie dedi: Senelerce kullandım, çok uzun zamandır kullanmıyorum ama eski deneyimlerime bakarak güvenebileceğini söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım ama ByNoGame'le arasında 1K falan fark vardı ve bir anda kimlik bilgisi isteyince bir şüphelendim teşekkürler.
Celalozbir Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 Terreshie dedi: Senelerce kullandım, çok uzun zamandır kullanmıyorum ama eski deneyimlerime bakarak güvenebileceğini söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Skin satarken satış fiyatından %2 bir de cash çekerken %2 komisyon yani yaklaşık %4 komisyon mu alıyor hocam yoksa sadece parayı çekerken %2 mi Artı 0 Eksi
Terreshie dedi: Senelerce kullandım, çok uzun zamandır kullanmıyorum ama eski deneyimlerime bakarak güvenebileceğini söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Skin satarken satış fiyatından %2 bir de cash çekerken %2 komisyon yani yaklaşık %4 komisyon mu alıyor hocam yoksa sadece parayı çekerken %2 mi