DMC N144X GTX1650 PC alınır mı?

Hava akışı 'bence iyi' diyerek bilemezsiniz aslında. Isı değerlerine bakarak bilebilirsiniz. TN panel olması demek eski bir teknoloji kullanıyor olması demek. O zamanın 16ksına gore hem kasa + hem kaliteli monitor alınabilirdi. PSU ise güç kaynağı oluyor yani sisteme güç veren bir olay kalitesiz markalardan asla alınmayan bir şey. İleride bir arıza da atıyorum Allah korusun binaya elektrik düşmesinde PSU (güç kaynağı) patlayabilir ve bütün sistemi yakabilir.

İşin sonucunda güle güle kullanın. Bu sistem de istediğiniz oyunlarda istediğiniz performansı alıyorsanız eğer sıkıntı yoktur.

Kral vallahi yanitladigin icin öncelikle teşekkür ederim ben her zaman oyunlara girerken Afterburner kullanıyorum Valorant'ta 70 üstü dereceye pek çıkmıyor ve FurMark değerlerine baktığımda düzgün gösteriyor.

Kral vallahi yanitladigin icin öncelikle teşekkür ederim ben her zaman oyunlara girerken Afterburner kullanıyorum Valorant'ta 70 üstü dereceye pek çıkmıyor ve FurMark değerlerine baktığımda düzgün gösteriyor.

Ne demek rica ederim her zaman yardımcı olabiliriz. İşlemci biraz sıcak gibi ama Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için bir şey diyemeyeceğim.

Gene bilgisayarınızla ilgili bir sorun olursa konu açmaktan çekinmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı