Kullandığım DNS serveri aktif olmasına rağmen Discord'a erişim sağlayamıyorum. Tarayıcı üzerinden her yere giriş yapabiliyorum.
Normal DNS'den bahsediyorum. NetSpeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef.Normal DNS'den mi bahsediyorsunuz? DPI'dan mı? DNS tek başına Discord'a erişim sağlamaz.
GoodbyeDpı Türkiye sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim hocam.Normal DNS'den bahsediyorum. NetSpeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef.
Hocam şu an mecburiyetten dolayı GoodByeDPI geçtim ama DNS daha rahatıma geliyordu.GoodbyeDpı Türkiye sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim hocam.
Yapacak bir şey yok hocam durum böyle.Hocam şu an mecburiyetten dolayı GoodByeDPI geçtim ama DNS daha rahatıma geliyordu.
Normal DNS'den bahsediyorum. Netspeed üzerinde kullanıyorken DNS ayarlarımı değiştirdiğimde giriş sağlayabiliyordum ama TurkNet'te olmuyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.