DNS ayarları nasıl olmalı?

Lose and win

Centipat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512345U 1080 Tİ 16 RAM 512 SSD
Meslek
Ögrenci
Herkese merhaba, arkadaşlar en hızlı DNS bulma uygulaması yükledim fakat DNS yerine yanlış yazdı sanki. Doğru olup olmadığını doğrular mısınız? İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-31 221824.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-31 221824.png
    102 KB · Görüntüleme: 39
İnternette arattığımda karşıma "Neustar UltraDNS" çıkıyor. Yanlış girmemiş ama birincil ile ikincilin yerini değiştirirseniz daha iyi olabilir.

Herkese merhaba, arkadaşlar en hızlı DNS bulma uygulaması yükledim fakat DNS yerine yanlış yazdı sanki. Doğru olup olmadığını doğrular mısınız? İyi sosyaller.

Yoo, yapısı doğru. IP adresi olarak girmiş işte. DNS tavsiyesi istiyorsanız reklam engelleyicili DNS olan dns.adguard.com adresini deneyebilirsiniz.

Ayarlardan yapman daha iyi olacaktır hatta şifreli DNS bile ayarlayabiliyorsun
Cloudflare DNS öneririm bu arada

1753990544376.png

Yoo, yapısı doğru. IP adresi olarak girmiş işte. DNS tavsiyesi istiyorsanız reklam engelleyicili DNS olan dns.adguard.com adresini deneyebilirsiniz.
Ayarlardan yapman daha iyi olacaktır hatta şifreli DNS bile ayarlayabiliyorsun
Cloudflare DNS öneririm bu arada

Eki Görüntüle 2547043
Mullvad varken mi? Mullvad'da yasaklı sitelere girilebiliyor, reklam çıkmıyor ve hiçbir şekilde veri vermiyor. Mahremiyete önem veren yazılımcılar hep bunu kullanıyor.

Mullvad varken mi? Mullvad'da yasaklı sitelere girilebiliyor, reklam çıkmıyor ve hiçbir şekilde veri vermiyor. Mahremiyete önem veren yazılımcılar hep bunu kullanıyor.

Herkes gizliliğe kafayı kırsa bu konu bile açılmazdı, normal bir kullanıcı için Cloudflare yeterli bence.

Bu arada, DNS internetini hızlandırmaz. Tam tersine başka bir sunucunun üzerinden haberleşmiş olursunuz. Hızlı DNS'i hızlı bulmaya yarıyorsa sorun yok tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı