DNS ayarlarını değiştirme zararlı mı?

OrâcIê

Kilopat
Daha fazla  
Xbox Live bağlantısında teredo hatası alıyordum bir forumda DNS ayarlarını 8.8.8.8-8.8.4.4 yaparsam düzeleceğini gördüm ardından denedim ve düzeldi fakat bunun bir zararı var mıdır kafama takıldı?

Peki bu değerler güvenilir mi şu ankiler Google'ın çünkü.

1.1.1.1 — İnternetin En Hızlı, Gizlilik Öncelikli DNS Çözümleyicisi bu siteden kendilerinin bilgisine ulaşabilirsin 1.1.1.1 DNS şirketinin arkasında cloudflare var ve adamlar yazmış ki "ürkütücü bir şekilde bazı DNS sağlayıcıları internet faaliyetlerinize ilişkin verileri satar veya bunları sizi reklam hedefi yapmak için kullanır. " Bunu kullanmanızı öneririm bağımsız dnsperf sitesi en hızlı DNS olarak seçmiş 1.1.1.1 DNS adresini.

1.1.1.1 — İnternetin En Hızlı, Gizlilik Öncelikli DNS Çözümleyicisi bu siteden kendilerinin bilgisine ulaşabilirsin 1.1.1.1 DNS şirketinin arkasında cloudflare var ve adamlar yazmış ki "ürkütücü bir şekilde bazı DNS sağlayıcıları internet faaliyetlerinize ilişkin verileri satar veya bunları sizi reklam hedefi yapmak için kullanır. " Bunu kullanmanızı öneririm bağımsız dnsperf sitesi en hızlı DNS olarak seçmiş 1.1.1.1 DNS adresini.
Teşekkür ederiz Eren gerçekten hızlı çıktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı