DNS manuel olarak yapılandırın yazıyor ve internetim gidiyor

Daha fazla  
Merhaba internetim de kopma sorunu 3 aydır devam ediyor Mart'ın başından beri böyle sürekli internetimde kopma yaşıyorum. NetSpeed kullanıyorum aldığım hız falan gayet iyi ama nedense kopma sorunuma çözüm bulamadım. Kabloyu CAT6 kablo ile direk apartmana gelen kablodan bağlayarak eve getirdim modeme başladım SNR margin yükseldi ama sorun hala devam ediyor. Kopma olduğu zaman modemin ışıklarında sönen olmuyor 30 sn ile 2 dk arası bir kopma oluyor DSL ışığı sönmüyor internet ışığı sönüyor ve tekrar geldiğinde internet gelmiş oluyor. Modem arayüzü bu şekilde aşağıya fotoğrafları koyacağım. NetSpeed aradığım zamanlarda hattınızda sorun yok deyip duruyorlar kabloyuda değiştirdim şimdi de modemi değiştir diyorlar bana. Modem 1 sene oldu alalı NetSpeed'e geçtiğim zaman VDSL modem lazımdı bunu aldım TP-Link Archer VR1200 sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

1591031233557.png

1591031248353.png

1591031346682.png

1591031816236.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı