DNS mi, yoksa VPN mi kullanılmalı?

VPN daha uygun olacaktır.
Teşekkürler

VPN daha uygun olacaktır.
Son olarak bir şey sormak istiyorum. Biliyorum saçma bir soru ama yine işi garantiye almak iyidir :D Dns ile sitelere giriş yaparsam internet sağlayıcı aileme falan bir şey söyleyebiliyor mu şu sitelere girmişsiniz falan diye

Son düzenleme:
Selamlar. Bunu PC için bahsediyorun, Normalde ben Proton VPN kullanıyorum ama uygulamanın açılması ve sunucuların dolu olmasından hızı yavaş oluyor. Bende Cloudflare VPN indirdim ve 1.1.1.1 seçeneğini seçip açtım. Bu bayağı hızlı geldi bana artık siteler daha hızlı açılıyor. Malum başka siteler içinde kullandığım için Proton VPN mi kullanayım, yoksa Cloudflare'nin 1.1.1.1 seçeneğini açıp mı kullanayım?
dns kullanın

Selamlar. Bunu PC için bahsediyorun, normalde ben proton VPN kullanıyorum ama uygulamanın açılması ve sunucuların dolu olmasından hızı yavaş oluyor. Bende Cloudflare VPN indirdim ve 1.1.1.1 seçeneğini seçip açtım. Bu bayağı hızlı geldi bana artık siteler daha hızlı açılıyor. Malum başka siteler içinde kullandığım için proton VPN mi kullanayım, yoksa Cloudflare'nin 1.1.1.1 seçeneğini açıp mı kullanayım?

DNS
Önerim AdGuard DNS.

1.1.1.1 uygulaması ya da proton VPN öneririm.
Normalde proton vpn kullanıyordum zaten ama hem uygulamanın yavaş açılması ve sunucularının doluluğundan tam olarak verim alamıyordum hızdan. Ondan dolayı dns ile girmeye başladım ama dns tam olarak beni anonim yapmadığı için internet sağlayıcısı açısından sıkıntı çıkarır mı yasaklı sitelerde?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı