DNS ve VPN engellendi mi?

Turkcell ve Vodafone veri hatlarıyla bağlantı kurulamıyor, ancak Telekom veri hattı sorunsuz bağlanıyor.

Proton VPN'i kullanın. Ücretsiz ve güvenlidir.

⚠️ Üyelik gerekmez.

* Konuk olarak ilerleyin.

* Tarifeye "şimdi değil" deyin.

* Bağlan'a tıklayın.

🇳🇱 Hollanda üzerinden bağlanacak ve oldukça hızlı çalışacaktır.

Turkcell zaten DPI kullanıyor, DNS çözüm değil fakat PC için GoodByeDPI kullanarak DNS engelini aşabilirsin.
Keenetic Extra DSL modem kullanıyorum. DNS profilini "Cloudflare" yaptım. Evdeki tüm cihazlar VPN olmadan her yere giriyor. Dışarıda VPN kullanıyorum. Telefonda veri hattında DNS değişmiyor. WARP da çalışmıyor. Proton VPN kullanıyorum. Hollanda sunucusu ücretsiz ve hızlı.

Turkcell zaten DPI kullanıyor, DNS çözüm değil fakat PC için GoodByeDPI kullanarak DNS engelini aşabilirsin.
Zaten ben paylaştım GoodByeDPI'ı.
WiFi'a DNS atayınca yasaklı sitelere girmesede Instagram uygulamasına giriyordu onu kaldırmışlar sanırım. 4-5 defa hata verince WARP kapandı sandım, ama düzeldi şu an, sanırım yoğunluk vardı. Proton VPN hala sıkıntılı, arkadaşların dediğine göre Turkcell için engellenmiş.

Zaten ben paylaştım GoodByeDPI'ı.
WiFi'a DNS atayınca yasaklı sitelere girmesede Instagram uygulamasına giriyordu onu kaldırmışlar sanırım. 4-5 defa hata verince WARP kapandı sandım, ama düzeldi şu an, sanırım yoğunluk vardı. Proton VPN hala sıkıntı, arkadaşların dediğine göre Turkcell için engellenmiş.
Evet Proton VPN Turkcell tarafında engelli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı