Dns_probe_started & Ping

Gerome

Megapat
Selamlar
''Dns_probe_started'' ve ''dns_probe_finished_no_internet'' hatalarını alıyorum. Bazen 2-3 saatte bir bazen daha sık. Sorun gider yapınca varsayılan ağ geçidi sorunu düzeltildi diyor. Onları el ile girdim bildiğim kadarıyla , dns kullanmamayı denedim ama sorun hâlen devam ediyor. Online oyunlar da (League of legends) 28400 küsür ping gördüm ve oyunla bağlantım koptu. Yine bu sorunla karşılaşmıştım.Zaten 5 dakika da bir ping artışı var. Bu arada konuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama kardeşimin telefonu wifi ağına bağlı iken ping daha kötü oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemi ve ağ adaptörünüz nedir ?
işletim sistemim Windows 8.1 64 bit. Modem Airties Air 5650 v3. Ağ adaptörü nedir ?

Sorunu modem firması ve internet sağlayıcım dahil kimse çözemiyor. Format denedim. Ev tesisatı kontrol edildi. Ekipler gelip hat değerlerine baktı.

Bugün farklı olarak DNS_PROBE_POSSIBLE hatası vermeye başladı. Ttnet kopma sorunu nedeniyle hızımı 4 mbps'e sabitledi bana danışmadan.

Ttnet'te kalmam gerektiğini söylüyorlar.
TTnet işi bitti artık. Kim diyorsa ezilmeye alışmış demektir.
Uydunet hakkında olumsuz yorumlar okuyorum.
Uydunet şuan en kaliteli şirkettir. Altyapı varsa kesin geçin taahütünüz yoksa.
Superonline adsl geçersem Ttnet altyapısını kullanıyor.
TTnet altyapısı diye birşey yok. Altyapı türktelekomundur. Superonline'a geçersen sorunların azalır ve borcunu ödediğin tahdirde sağlam hizmet alırsın.

Selamlar
''Dns_probe_started'' ve ''dns_probe_finished_no_internet'' hatalarını alıyorum. Bazen 2-3 saatte bir bazen daha sık. Sorun gider yapınca varsayılan ağ geçidi sorunu düzeltildi diyor. Onları el ile girdim bildiğim kadarıyla , dns kullanmamayı denedim ama sorun hâlen devam ediyor. Online oyunlar da (League of legends) 28400 küsür ping gördüm ve oyunla bağlantım koptu. Yine bu sorunla karşılaşmıştım.Zaten 5 dakika da bir ping artışı var. Bu arada konuyla ilgisi var mı bilmiyorum ama kardeşimin telefonu wifi ağına bağlı iken ping daha kötü oluyor.
Bu sorun bendede var.

TTnet işi bitti artık. Kim diyorsa ezilmeye alışmış demektir.

Uydunet şuan en kaliteli şirkettir. Altyapı varsa kesin geçin taahütünüz yoksa.

TTnet altyapısı diye birşey yok. Altyapı türktelekomundur. Superonline'a geçersen sorunların azalır ve borcunu ödediğin tahdirde sağlam hizmet alırsın.

1 yıllık taahhüt kaldı. Superonline ile görüşmüştüm. 300 ya da 400 cayma bedelimin en fazla 100-150 lirasını ödeyebileceklerini söylemişlerdi. Sizin dediğiniz gibiyse geçeceğim. 7 aydır stabil internet kullanamıyorum.

Bu sorun bendede var.
Hepsi mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı