DOCB.Exe dosyası zararlı mıdır?

Fe4rlessBurak

Hectopat
Arkadaşlar, görev yöneticisinde normalde böyle bir dosya yokken crack dosya indirirken oldu(sanırım, belki de hep vardı) zararlı mıdır? Silinmiyor admin olmalısın diyor ama adminim.

C:\Users\Burak\AppData\Local\267ac3f7-87fb-48fe-96a5-cf074cee74c8
Local klasörunde cok fazla gereksiz sey olabiliyor.Buda o tarzda gereksiz birşey olabilir.Ama crack dosya indirdiğinizi söylüyorsunuz ozaman virüs olma ihtimali yüzde elli oluyor.Size tavsiyem malwarebytes indirin taratın zaten virüs ise tespit eder karantinaya alıp kontrol edersiniz önemli birşey değilse silersiniz gider.

Local klasörunde cok fazla gereksiz şey olabiliyor. Bu da o tarzda gereksiz bir şey olabilir. Ama crack dosya indirdiğinizi söylüyorsunuz o zaman virüs olma ihtimali yüzde elli oluyor. Size tavsiyem Malwarebytes indirin taratın zaten virüs ise tespit eder karantinaya alıp kontrol edersiniz önemli bir şey değilse silersiniz gider.

Evet zaten onla tarattım ama sanırım çok kötü şeyler oldu. Oyunlar silinmiş gözüküyor ama aslında yüklüler vesaire onlarla uğraştım onları beklekren aynı anda Malwarebytes açınca disk kafayı yiyor. Tüm oyunları masaüstüne atıp tekrar geri koyuyorum, umarım olur.

Evet zaten onla tarattım ama sanırım çok kötü şeyler oldu. Oyunlar silinmiş gözüküyor ama aslında yüklüler vesaire onlarla uğraştım onları beklekren aynı anda Malwarebytes açınca disk kafayı yiyor. Tüm oyunları masaüstüne atıp tekrar geri koyuyorum, umarım olur.
Korsan yazılımları sıkmı indiriyorsunuz.

Local klasörunde cok fazla gereksiz şey olabiliyor. Bu da o tarzda gereksiz bir şey olabilir. Ama crack dosya indirdiğinizi söylüyorsunuz o zaman virüs olma ihtimali yüzde elli oluyor. Size tavsiyem Malwarebytes indirin taratın zaten virüs ise tespit eder karantinaya alıp kontrol edersiniz önemli bir şey değilse silersiniz gider.

Neyse artık uyurken onlar bir masaüstüne insin sonra yapayım, ironik olan da hocam Malwarebytes Premium crack indirirken öyle oldu. 2020 Mart'tan beri virüs bulaştırmamıştım yani aldığımdan beri, ilk defa indireyim dedim o da güvenliğimi arttırmak için daha beter oldu. Umarım format attırmaya vs gerek kalmadan 1-2 gün bekleyerek çözerim.

Neyse artık uyurken onlar bir masaüstüne insin sonra yapayım, ironik olan da hocam Malwarebytes Premium crack indirirken öyle oldu. 2020 Mart'tan beri virüs bulaştırmamıştım yani aldığımdan beri, ilk defa indireyim dedim o da güvenliğimi arttırmak için daha beter oldu. Umarım format attırmaya vs gerek kalmadan 1-2 gün bekleyerek çözerim.
Hocam malwarebytes premium çok gerekli birşey değil zaten normali iş görürdü keşke risk almasaydınız ama artık olan oldu.Formata falan gerek yok bence malwarebytes ile temizlediyseniz virüs falan kalmamıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı