Dönüştürücü ile çift monitör kullanmak sorun olur mu?

ludwigg_12

Centipat
Daha fazla  
Eski bir monitörümü çift monitör yapmak için kullanacağım. Monitörün giriş tipi VGA, fakat kasamda VGA girişi yok. Bu yüzden HDMI - VGA dönüştürücü aldım. Dönüştürücü kullanmam çözünürlük veya görüntü kalitesiyle ilgili herhangi bir probleme yapar mı ana ve 2. ekranımda?

İllaki biraz düşüş olur ama rahatsız etmez ayrıca ana ekranına bir etkisi olmaz, bilgisayarda performans düşüşü olabilir biraz, benim ekran kartında 3 display 1 HDMI olduğu için 2 çevirici ile birde normal girişle 3 monitör kullanıyorum bir sıkıntı yok düzgün çalışıyorlar.

Bende aynı şekilde LG Flatron W1942S kullanıyorum VGA kablo kalitesi ve dönüştürücü kalitesi çok önemli benimkiler dandik olduğu için biraz karıncalanma yapıyor. Birde 75Hz kullanamıyorum 60Hz de kalıyor.

İllaki biraz düşüş olur ama rahatsız etmez ayrıca ana ekranına bir etkisi olmaz, bilgisayarda performans düşüşü olabilir biraz, benim ekran kartında 3 display 1 HDMI olduğu için 2 çevirici ile bir de normal girişle 3 monitör kullanıyorum bir sıkıntı yok düzgün çalışıyorlar.

Performans kaybından kastınız nedir tam olarak hocam? Normal bilgisayarı kullanırken etkisini hisseder miyim? 2. ekranda görüntü kalitesinin o kadar da iyi olmaması önemli değil şu anki sistemimde performansını negatif etkilemeyecekse benim için yeterli zaten.

Performans kaybından kastınız nedir tam olarak hocam? Normal bilgisayarı kullanırken etkisini hisseder miyim? 2. ekranda görüntü kalitesinin o kadar da iyi olmaması önemli değil şu anki sistemimde performansını negatif etkilemeyecekse benim için yeterli zaten.

Sistemin iyiliğine göre değişir ama ekran kartı 1 ekran yerine 2 ekrana görüntü verecek, ama bence pek bir düşme olmaz eğer ikinci ekranda performans harcayan bir şey açık bırakmazsan, istersen hazır almışken dene rahatsız olursan çıkarırsın kısaca çok büyük bir performans düşüşü olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı