Dörder bin TL'ye kadar klavye ve mouse önerisi

Bütçe
Klavye ve mouse için dörder bin TL

ÖzgürDSO

Yoctopat
Daha fazla  
Klavye almayı düşünüyorum, şimdi olan klavyemi abim bilmediği için ınca'nın klavye mouse setini almış. Fareyi 3 kez değiştim şimdi BİM mouse var. Para çok olmadığı abime de çok yüklenmek istemediğim için klavye aldıracağım, 5 tuşu falan çalışmıyor klavyenin, klavye önerisi istiyorum, uzun ömürlü olsun, yanında mouse da önerirseniz sevinirim

Böyle markaları tam düşünmüyorum sizin fikriniz nedir tiktoktaji videolarda görüyorum ama kronik sorunlu fln oluyor galiba bazıları daha çok bilinen garanti leri düşünüyorum
Öncelikle @ca9an hocam attığı mouse kendi kullanıyor ve mükemmel ürün. Attığı klavye alüminyum kasa ve hissiyatı tavan bir ürün. "Bilindik marka" adı altında logoya para ödemek çok saçma hiçbir ürünü (bazıları hariç) fiyatını hak etmiyor.

Böyle markaları tam düşünmüyorum sizin fikriniz nedir tiktoktaji videolarda görüyorum ama kronik sorunlu fln oluyor galiba bazıları daha çok bilinen garanti leri düşünüyorum

Ana akım markalarındaki kronik oranı bunlara göre %300 falandır.

Öncelikle @ca9an hocam attığı mouse kendi kullanıyor ve mükemmel ürün. Attığı klavye alüminyum kasa ve hissiyatı tavan bir ürün. "Bilindik marka" adı altında logoya para ödemek çok saçma hiçbir ürünü (bazıları hariç) fiyatını hak etmiyor.
Tam 4 k değilde altındakilerden önerileriniz varmıdır fikirleriniz için teşekkür ederim güvenilir satın alma linkini atabilirseniz mutlu olurum

Tam 4 k değilde altındakilerden önerileriniz varmıdır fikirleriniz için teşekkür ederim güvenilir satın alma linkini atabilirseniz mutlu olurum

Klavye olarak yüzde 75 veya tkl düşünüyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı