Dört pinli güç girişinin ismi nedir ?

frtna33

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
WhatsApp Image 2020-01-15 at 13.02.37.jpeg

Arkadaşlar bu girişin ismi nedir PSU'dan çıkan bir kablo sanırım. Ve ben buna uygun bir kablo alıp 2 adet 120MM'lik fan bağlamak istiyorum. Anakartımda fan için yer yok sanırım. Kasamın soğutma performansı gayet kötü ön panelden az hava girişi oluyor ama ben yukarı kısma 2 adet fan atarsam içerideki sıcak hava bir nebze daha hızlı çıkacak sanırım, iş yapar mı sizce yoksa kasayı direk satıp yeni bir şey mi alayım? Kasa modeli: Cooler Master Masterbox MB520.
Bu arada maximum 50TL fiyatla kırmızı ledli alabileceğim 120 mm fan önerisi bekliyorum. Ben 48 TL'ye bunu buldum: Cooler Master R4-c1ds-12fr-r1 Masterfan Mf120l Red 120mm Kırmızı - n11.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kasamında hava akışı oldukça kötü bugün arctic 14cm pwm fanlarını almıştım geldiler ve montajını yaptım sıcaklık değerlerinde baya bi fark etti.2 adet 14 cm almıştım üste takmak için ama birini anakart engellediği için iade edicem 12 cmlik modelini alıcam, sana da tavsiye ederim baya hoşuma gitti. Pwm olduğu için kontrolde edebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı