Sence? iPad toplasan en fazla bin dolar falandır.4 ipad parasını kim alıyor?
Saldım artık yazılım mühendisliği istedim hep ailemde almıyor yapacak bir şey yok seneye mecbur yaz aylarında çalışacağım.o zaman düşünme bunları hala ekonomiyi düşünebilen var mı. ben seçimden sonra saldım düşünmeyi. o günden beri ilk defa senin postuna cevap vermek için düşündüm.
Ekstra bir vergi alınmıyor iPad satışlarından. Tüm dünyada standart olan KDV var sadece.Sence? iPad toplasan en fazla 1 bin dolar falandır.
Hiç bakmadım fiyatına hocam öyle olabilir Telefon gibi düşündüm malum 14 pro max.Ekstra bir vergi alınmıyor iPad satışlarından. Tüm dünyada standart olan KDV var sadece.
Ekstra bir vergi alınmıyor iPad satışlarından. Tüm dünyada standart olan KDV var sadece.
Hiç bakmadım fiyatına hocam öyle olabilir telefon gibi düşündüm malum 14 Pro Max.
Anlatsan güzel olur hocam okuruz yani sıkıntı olmaz , eğer çok vaktini almayacaksa ricam anlatmandır.İnan bunlar iyi günler sana sebebini detaylı anlatmak istemem. Bir şey alacaksan al hemen.
hocam post benim .DD njammjko zaman düşünme bunları hala ekonomiyi düşünebilen var mı. ben seçimden sonra saldım düşünmeyi. o günden beri ilk defa senin postuna cevap vermek için düşündüm.
Bizim ülkede malûm kim işini biraz iyi yapıyorsa görevinden alınır ya ondan korkuyorumMehmet Şimşek görevden alınmaz.Yurtdışından gelen ürünlerde hiçbir döviz azalışında fiyatta indirime gitmedi yaşadığım sürede.
Çok güzel rica etmişsin hocam ama midem kalkıyor artık o yüzden ekonomistlerden dinlemenizi tavsiye ederim. Benden çok daha iyi ve bilgilendirici açıklayacaklarına eminim sonuçta bilgi kaynağımın büyük bir kısmı ekonomistlerin yorumundan geliyor.Anlatsan güzel olur hocam okuruz yani sıkıntı olmaz , eğer çok vaktini almayacaksa ricam anlatmandır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.