Dövme Önerisi

e2dc0419ba5a091.png
:p
 
Sağdan soldan dövme modeli istediğine göre laf olsun diye yaptırıyorsun. Bence yaptırma pişman olursun, bende senin yaşlarında okadar çok yaptırdım ki sağ kolumda yer yok ve son pişmanlık fayda etmiyor. İleride keşke yaptırmasaymışım diyebilirsin.
 
Sakın yaptırma aga. Benim babamın 25 yasinda bi arkadaşı var 18'de dövme falan yaptırmış sonraki sene askere gitmiş subay falan olacakmış tutmamış dovmeden :D. Suan garsonluk yapıyor, hem ilerde evlenirsen çocuk yaparsan öğretmenler seni okula cagirdiginda yanlis imaj cizersin. Az düşün. :)
 
Bence birinin tavsiyesine göre beğenip yapmamalısınız. Dövme aslında ciddi bir meseledir. Keza yaptığınız dövmeyi bir șekilde sökemezsiniz. Bu yüzden hayatınız için önemli veya dönüm noktası sayılabilecek bir olay varsa, bununla ilișilendirebileceğiniz bir obje, silüet tercihiniz olmalıdır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı