Dövme ve piercing gelecekte ne gibi sorunlar yaratır?

Şu anda yaşım 17 olacak. 15'teyken ilk dövmemi boynuma yaptırdım ve artık silindiğini fark ettim dövme. Yaptırmak istiyorum ama abartmak da istemiyorum.
Şu anda sol kaşımda 1 piercing var, sağ kaşımda da vardı ancak abartı oldu diye çıkardım. Aslında bir de şöyle ki, böyle piercing ve dövme falan çok hoşuma gidiyor. Kendimi tutamam ve abuk subuk işlere girerim diye korkuyorum. Nasıl kendimi tutabilirim?
Ayrıca gelecekte sağlık ve ne gibi açılardan sorun yaşarım?

Dosya Ekleri

• IMG_0652.jpeg
    IMG_0652.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 138
  • IMG_0658.jpeg
    IMG_0658.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleyen: Moderatör:
Estetik olarak soruyorsan şahsımca yakışmamış. Ama madem hoşuna gitmiş/gidiyor bizim olmuş/olmamış dememizin anlamı ve gereği yok.
Sağlık olarak nasıl bir sorun olabilir? İltihap yapar düzgün yapılmadıysa. Yoksa zaten yoktur. Gelecekte abuk subuk şeyler yapmaktan kastın nedir?

Estetik olarak soruyorsan şahsımca yakışmamış. Ama madem hoşuna gitmiş/gidiyor bizim olmuş/olmamış dememizin anlamı ve gereği yok.
Sağlık olarak nasıl bir sorun olabilir? İltihap yapar düzgün yapılmadıysa. Yoksa zaten yoktur. Gelecekte abuk subuk şeyler yapmaktan kastın nedir?

Şu an mesela dövme yaptırmak istiyorum ama kendimi tutuyorum çünkü abartırım kendim sabırsız bir insanım çünkü piercing olayı da abartı olmuştu 2 kulağımda küpe üstünde yine piercing falan böyle kendime zarar verdiğimi düşünmekteyim.

Şu an mesela dövme yaptırmak istiyorum ama kendimi tutuyorum çünkü abartırım kendim sabırsız bir insanım çünkü piercing olayı da abartı olmuştu 2 kulağımda küpe üstünde yine piercing falan böyle kendime zarar verdiğimi düşünmekteyim.
Kişilik meselesi. Örneğin sizin için normal gelen şey bir başkası için abartı olabilirken sizin için abartılı görülen bir şey bir başkasının sadeliği olabilir. Eğer ileriye doğru durduramayacağınız boyuta ulaşacağını düşünüyorsanız şimdi bırakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı