Dövme yapmak mantıklı mı?

Anlık hevesler için sonradan pişman olmayın bence.
İyi düşünün derim küçük bir dövmesi olan varsa çevrenizde fikir alın derim.
Vicudunuzda bir ömür sizle beraber bir çizim olacak düşünün derim. Herkesin zevki farklı tabii ki ama vücuduma herhangi bir bir dövme yapmazdım sonuçta hepsi belli bir şeyden sonra basit kalıyor tabii ki benim için işin dini kısmı da var.

Yaptıracağın dövmeyi uzun süre iyi düşün. Pişman olmayacağından emin ol. Pişman olursan sildirme işlemleri falan evet var ama hiç tavsiye etmem. O yüzden aceleye falan getirme. Dövmecini de iyi seç.

Bence senin için büyük bir anlam ifade edecek bir dövme yaptır. Diğer dövmeler anlık gelen bir heves olduğu için 3 ay sonra sıkılacaksın ve pişmanlık hissi olacak. Senin için büyük bir anlam, hatıra olacak bir dövme yaptırmanı tavsiye ederim ya da gerçekten çok istediğin bir dövme yaptır.

İlerde sildirmek istediğin zaman izi kalıyor. Kendin anlam yüklediğin bir şey yaptır yaptıracaksan kişi isimleri ve tarih gibi pişman olma ihtimalin olan şeylerden kaçın.

Hocam yanlış anlamayın. Dinen sakıncalı dövme olayı yakınlarımdan yaptırıp pişman olanlar var. Sadece hatılartmak istedim sonradan pişman olma diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı