Bir büyüğünüz olarak yaptırmanızı önermem. İleride ne tür bir mesleğe atılacağınız belli olmaz. Belki asker, polis olmak istersiniz. Hayatın bizi bir noktadan sonra nereye sürükleyeceği elimizde olmayabiliyor. Bazı hevesler ileriki yaşlara bırakılmalı. Mesleğinizi eline alırsınız, öyle yaptırırsınız. Ben de öyle yaptırmayı düşünüyorum zaten.![]()
Sorun olur.Evet polis olmayı düşünüyorum hocam, fakat internette bazı kaynaklarda küçük dövmeleri sorun etmediklerini söylüyorlardı.
Evet polis olmayı düşünüyorum hocam, fakat internette bazı kaynaklarda küçük dövmeleri sorun etmediklerini söylüyorlardı.
Mesleğini eline alıp, öyle yaptırmanı öneririm. Benim kollar falan dövme dolu, fazla sorun teşkil etmiyor bana kaç yıldır yapıyorum ve bu işin içindeyim. Ama gözükmemesine dikkat et genede, farklı kafadakilere ve katı olanlara denk gelirsin sıkıntı olur sonra. Hem yaşın 15, dövme konusunu unut aklından. Adam akıllı hele bir mesleğini al sonra ne yaptırmak istiyorsan yaptır, sadece kolların gözükebilir görev esnasında veyahut boynunda falan varsa sıkıntı olmaz. İnşallah adam akıllı bir polis olursun, hayatında başarılar.Evet polis olmayı düşünüyorum hocam, fakat internette bazı kaynaklarda küçük dövmeleri sorun etmediklerini söylüyorlardı.
Mesleğini eline alıp, öyle yaptırmanı öneririm. Benim kollar falan dövme dolu, fazla sorun teşkil etmiyor bana kaç yıldır yapıyorum ve bu işin içindeyim. Ama gözükmemesine dikkat et gene de, farklı kafadakilere ve katı olanlara denk gelirsin sıkıntı olur sonra. Hem yaşın 15, dövme konusunu unut aklından. Adamakıllı hele bir mesleğini al sonra ne yaptırmak istiyorsan yaptır, sadece kolların gözükebilir görev esnasında veyahut boynunda falan varsa sıkıntı olmaz. İnşallah adamakıllı bir polis olursun, hayatında başarılar.
Rica ederim kardeşim.Cevabınız için çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.