Dövme yaptırılmalı mı?

john wicks

Hectopat
Katılım
10 Mart 2021
Mesajlar
519
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, yaptırmak istiyorum ama ya kötü olursa ya pişman olursam diyorum. Aileme sorduğumda senin kararın diyorlar bir de gençsin daha gelişimi tamamlamadın o yüzden dövmenin şekli bozulur diyorlar. Ense tıraş kısmına ya da boynuma yaptırmayı düşünüyorum, sizce yaptırmalı mıyım? Pişman olursam sildirebilir miyim?
 
İstiyorsan yaptır istemiyorsan yaptırma kimsenin fikri önemli değil. Pişman olursan da arkasında durursun evet bu benim hatamdı diye. Kendi paranla yaptırdığın sürece kimse bir şey demez zaten. Ama eline, yüzüne veya çok görünen yerine yaptırman kariyer konusunda sıkıntı çıkarabilir. Örneğin asker, polis gibi meslekleri kafadan silmen lazım. Bunlar hariç bazı işverenler de çok görünen yerlerdeki dövmeleri direkt reddediyor. Sildirme olayı da safsatadan ibaret. Pişman olduğun bir dövmeyi sildirirsen, o dövmeyi yaptırdığından daha fazla pişman olursun. İzi bildiğin vücut yarası niteliğinde.

Yaşın da önemli bu noktada. Ben 14-15 yaşında dövme tasarımları kaydetmiştim. Şimdi 18'e gireceğim, o kaydettiklerime şimdi bakınca gülme krizine girdim bunlar ne diye. Öyle herkeste olan "für die familie' gibi özenti dövmelerdense evet pişman olursun. Senin için özel anlamı olan özgün bir şeyler olması lazım. Elinden geldiğince de kaliteli bir dövmecide tasarımını bizzat kendin yaptır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı