Dövme yaptırmak günah mı?

Evrensel demek tüm insanlığı ilgilendiren demek. Dünya da hiçbir zaman ortak bir dil olmadı zaten. Kuran Arabistan'a indirildi.

Evrensel ise herkes kendi alfabesine, diline göre mealini okur öğrenir ne var bunda? Benim demek istediğim şey konu sahibinin Kuran Arapça indi diye Allah adını Arapça yazmasının saçma olduğu. Tabii kişinin kendi fikri.

Kuran'ın evrensel olmadığını iddia edenler de var buna girmiyorum. Enam 92'yi kaynak olarak alıyorlar.

Kuran-ı kerim bütün insanlara indirilmiştir şöyle düşün Allah sadece Araplar mı cennete girsin demiş?

Yazilan cogu şey neredeyse yanlış. Ya arkadas internet kullaniyorsun yaz su Google'a dovme abdest geciyor mu? Diye ondan sonra yorum yap.

Yazilan cogu şey neredeyse yanlış. Ya arkadas internet kullaniyorsun yaz su Google'a dovme abdest geciyor mu? Diye ondan sonra yorum yap.

İnternetten baktım fakat internette aynı şekilde kimi yerler abdesti bozmaz kimisi de bozar diyor emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…