Dövme yaptırmak

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım sevdiğim bir insanı kaybettim. Benim için kardeşten öteydi. Hatırasını vücuduma kalıcı olarak bırakmak istiyorum ve aklıma ilk dövme geldi. Müslüman'ım ve dövmenin haram olduğunu duymuştum. Bu doğru mu? Böyle bir şey buldum: Dövme yaptırmak dinimizce yasaklanmış olmakla birlikte cilt üzerinde bir tabaka oluşturmayan dövmeler abdest ve gusle engel değildir. Başsağlıklarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım sevdiğim bir insanı kaybettim. Benim için kardeşten öteydi. Hatırasını vücuduma kalıcı olarak bırakmak istiyorum ve aklıma ilk dövme geldi. Müslüman'ım ve dövmenin haram olduğunu duymuştum. Bu doğru mu? Böyle bir şey buldum: Dövme yaptırmak dinimizce yasaklanmış olmakla birlikte cilt üzerinde bir tabaka oluşturmayan dövmeler abdest ve gusle engel değildir. başsağlıklarınız için teşekkürler.

Ben inançsızım şahsen eğer dövmeden dolayı cehenneme gideceğini düşünmüyorum benim şahsi düşüncem müslümanlıkta dövme deriye zarar verdiği için ve eski zamanda kölelere yapılan bir uygulama olduğundan dolayı peygamber yasaklamış diye iddialar var. Dövmeyi abartmadığınız sürece bence sorun olacağını düşünmem yakın zaman da bende yaptıracağım bağımlılık haline getirmemek lazım her şeyin fazlası zarar.

Dostlarım sevdiğim bir insanı kaybettim. Benim için kardeşten öteydi. Hatırasını vücuduma kalıcı olarak bırakmak istiyorum ve aklıma ilk dövme geldi. Müslüman'ım ve dövmenin haram olduğunu duymuştum. Bu doğru mu? Böyle bir şey buldum: Dövme yaptırmak dinimizce yasaklanmış olmakla birlikte cilt üzerinde bir tabaka oluşturmayan dövmeler abdest ve gusle engel değildir. Başsağlıklarınız için teşekkürler.
Tabak oluşturuyor işte abdestin olmaz. Nasıl oluşturmuyor geçici döbvme mi yaptırcan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı