Hocam ne kadar sürdü ve ne kadar ödediniz dövme için? Geri dönüş yaparsanız çok çok sevinirim.
Hocam ne kadar sürdü ve ne kadar ödediniz dövme için? Geri dönüş yaparsanız çok çok sevinirim.
3-4 saat kadar sürdü hocam. 700 TL civarında ödedim.
Malum dövme derken? Anlamadım kanka
Hocam 700 TL küsür bir şey tuttu.
700 TL civarı bir şey ödedim hocam yaklaşık olarak 4 saat sürdü.Hocam ne kadar sürdü ve ne kadar ödediniz dövme için? Geri dönüş yaparsanız çok çok sevinirim.
Sizin yaptırdığınız değil, @kino nun attığını söyledim.700 TL civarı bir şey ödedim hocam yaklaşık olarak 4 saat sürdü.
Hiç bir fikrim yok gerçekten. Viking temalı olan şeylere bayılıyorum. Ondan ötürü yaptırdım.
Pardon hocam hatlar karıştıSizin yaptırdığınız değil, @kino nun attığını söyledim.
4 saat çok uzun değil mi ya. Şöyle ufak bir yazı vs. ne kadar sürer sizce? Ayrıca fiyatlar bölgeden bölgeye değişir mi?700 TL civarı bir şey ödedim hocam yaklaşık olarak 4 saat sürdü.
Hiç bir fikrim yok gerçekten. Viking temalı olan şeylere bayılıyorum. Ondan ötürü yaptırdım.
Hocam kısa sürer hani en fazla (cidden en fazla) 1 saat falan olur gibime geliyor.4 saat çok uzun değil mi ya. Şöyle ufak bir yazı vs. ne kadar sürer sizce? Ayrıca fiyatlar bölgeden bölgeye değişir mi?
Bende işe yeni başlamıştım hocam hayalimdi. İlk maaşım ile yaptırdım direktGerçekten çok iyi duruyor hocam. Ben de sizin gibi bilek ve biceps kısmına dövme yaptırmak istiyorum fakat şu an para yok.
Saygım sonsuz hocam@Daryl1dx hiç kimse karışamaz sizin zevkinize ama ben pek sevmedim kolumda öyke bir şey olsa midem bulanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.