Dövmem nasıl olmuş?

Öğrenciyim ve elde ettiğim gelirin tamamını geleceğe yatırım için kullanıyorum. Çok az bütçeyi kendim için ayırırım ve dövme bunlardan birisi olacak. O yüzden bütçeyi çok yüksek tutamıyorum ve sürekli düşük olanı istiyorum, kusura bakmayın.

Bu alttaki dövme çok hoşuma gitti. Fiyatı ne kadar tutar sizce?

Eki Görüntüle 1241231
Tavsiyem bu dövmeyi yaptırmaman. Her 10 kişiden 4'ünde bu dövme var ve şahsi fikrim çok ergence duruyor. Kendine özgü dövmeler seç ya da kendi dövmelerini tasarlayan, dövmecilerin sayfalarına göz at. Fiyat olarak günümüzde ortalama 400-500 TL arası tutar sanırım.

Tavsiyem bu dövmeyi yaptırmaman. Her 10 kişiden 4'ünde bu dövme var ve şahsi fikrim çok ergence duruyor. Kendine özgü dövmeler seç ya da kendi dövmelerini tasarlayan, dövmecilerin sayfalarına göz at. Fiyat olarak günümüzde ortalama 400-500 TL arası tutar sanırım.
Kesinlikle katılıyorum. Çok sıradan artık bu dövme.

Benim bildiğim kan verememe durumu ilk 12 ay için geçerli.
Olsun hocam 1 yılda 4 kere kan verebiliyorum. 12 can kazanmak anlamına gelir bu. Hem de kan vermek sağlıktır. Vücudun kendini yenilemesine yardımcı olur. Vücudum güzel gözükecek diye de acı çekmek bana mantıklı gelmiyor. İnsanların dikkatini çekmek için farklı yollar da var.

Şu an çok güzel duruyor ama çevremde yaptıranlarda gördüm, biraz zaman geçtikten sonra kenarlar bulanıklaşmaya başlıyor ve kötü bir hal alıyor. Belki yaptırılan yerin kalitesiyle de alakalıdır. Hayırlı olsun, dediğim gibi şu an güzel. İlerde de böyle kalır umarım.

Olsun hocam 1 yılda 4 kere kan verebiliyorum. 12 can kazanmak anlamına gelir bu. Hem de kan vermek sağlıktır. Vücudun kendini yenilemesine yardımcı olur. Vücudum güzel gözükecek diye de acı çekmek bana mantıklı gelmiyor. İnsanların dikkatini çekmek için farklı yollar da var.
Verdiğiniz canları parayla da satmaları da can alıcı başka bir nokta Kızılay'da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı