Dövmem nasıl olmuş?

Dövmenin modeli çok tatlı ve güzel olmuş. Ben şahsen bu modeli bilekte tercih etmezdim. Bilekte benim tercih ettiğim dövme tipleri daha çok şöyle;

e8c0b6d2661a990f245a2bda8eb47e4c.jpg

Tabii kişisel zevkler farklıdır. Dediğim gibi dövme modelin çok hoş ve güzel yapmış dövmecin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırmızı renk daha hoş olabilirdi açıkçası. Güzel yine de hayırlı olsun.

Hocam, benim de aklıma o gelmişti ama açık mavi ton çok hoşuma gitti (modelindeki gibi) ben de karışmadım hiç :D modelin tam hali;

115844174_1222059104814797_2985650297246430294_n.jpg

Deri altına mı deri üstüne mi yaptrdınız? Bu arada güzel olmuş.

Deri altına.

Dövmenin modeli çok tatlı ve güzel olmuş. Ben şahsen bu modeli bilekte tercih etmezdim. Bilekte benim tercih ettiğim dövme tipleri daha çok şöyle;

Eki Görüntüle 1241050

Tabii kişisel zevkler farklıdır. Dediğim gibi dövme modelin çok hoş ve güzel yapmış dövmecin.

Haklısınız hocam ama ben özellikle koluma tercih ettim. Dediğiniz gibi zevk meselesi, böyle çok hoşuma gitti açıkçası. Belki biraz kalıplı falan olsaydım sırtıma falan yapardım çok daha büyüğünü :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısınız hocam ama ben özellikle koluma tercih ettim dediğiniz gibi zevk meselesi böyle çok hoşuma gitti açıkçası. Belki biraz kalıplı falan olsaydım sırtıma falan yapardım çok daha büyüğünü :D
Bu dövmeyi büyük olarak sırta yaptırmak biraz "sen bilirsin PRENSES" tarzında olurdu hocam. Bilekte de kötü durmamış ama daha iyi yerler seçilebilirmiş. Sonuçta mezara kadar seninle olacak, senin hoşuna gittiyse gerisi boş hocam. İlk dövmeniz mi bilmiyorum ama bu zehir bir kere kanınıza girdimi devamı geliyor. Bir süre sonra o dövmeden sıkılmaya başlayıp yenisini yaptırmak istiyor insan. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı