Dövmenin 3. gününde kabarma

Gokberkk

Kilopat
Kabukların altından sanki dövme yokmuş gibi bir deri geliyor, fotoğrafta da belli oluyor. Bugün 3. gün, günde 3-4 saat ara ile bepanthol derma kullanıyorum. Bir terslik var mi yoksa olmasi gerektiği gibi bir iyileşme süreci mi ilerliyor? İlk dövmem ve tedirgin oldum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-26 at 23.00.27.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-26 at 23.00.27.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleyen: Moderatör:
Su değmemesi, minimum (hatta mümkünse 3 hafta) hiç güneş görmemesi gerek. Terliyorsan kurulayıp kremlemen lazım.

Havuz klorlu olduğundan girmemelisin 2 hafta civarında tam iyileşene kadar.
şu anki görüntüsü böyle bir problem var mi birkac arkadasima sordugumda mikrop kapmis dediler ama

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-26 at 23.26.25.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-26 at 23.26.25.jpeg
    123,8 KB · Görüntüleme: 69
şu anki görüntüsü böyle bir problem var mi birkac arkadasima sordugumda mikrop kapmis dediler ama
Kremi nemlendirmeden fazla sürdüğün için yeterince nefes alamamış olabilir. Üstüne tabaka halinde bırakmamalısın eğer öyle yaptıysan.

Bu görselden mikropluk bir durum çıkartamadım, dediğim gibi sıcaktan da terliyor olabilirsin, onun etkisi olabilir.

Bunlar dışında normal görünüyor. Dövmecine fotoğraf atıp sorabilirsin - tenini en yakından o gördü ve işledi.

Eğer kabarma, kızarıklık artar ve kaşıntıya dönüşürse o zaman alerjik reaksiyon olabilir - tabi kaşınma şiddetlenerek artar, bu durumda da dövme alerjin olduğu ortaya çıkar, acile gidersin, oradan da dövmenin silinmesi için doktor randevusu ile görüşmeye cildiyeye v.b

Kremi nemlendirmeden fazla sürdüğün için yeterince nefes alamamış olabilir. Üstüne tabaka halinde bırakmamalısın eğer öyle yaptıysan.

Bu görselden mikropluk bir durum çıkartamadım, dediğim gibi sıcaktan da terliyor olabilirsin, onun etkisi olabilir.

Bunlar dışında normal görünüyor. Dövmecine fotoğraf atıp sorabilirsin - tenini en yakından o gördü ve işledi.

Eğer kabarma, kızarıklık artar ve kaşıntıya dönüşürse o zaman alerjik reaksiyon olabilir - tabii kaşınma şiddetlenerek artar, bu durumda da dövme alerjin olduğu ortaya çıkar, acile gidersin, oradan da dövmenin silinmesi için doktor randevusu ile görüşmeye cildiyeye vb

Teşekkür ederim çok sağ olun iyi akşamlar içime su serptiniz krem fazla geldi sanırsam kabuklar oluşmadan yumuşadığı için döküldü teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı