Dövüş oyunu önerisi

Sleeping Dogs -> Hocam bir bakın isterseniz aradığınız oyun bu olabilir.
Mad Max -> Bu parayı etmez ama indirimde falan denk getirirseniz kamp basmalı adam dövmeli bir oyun.
Remember Me -> İndirimde çok cüz'i rakamlara düşüyor. Bunda da adam pataklama vardı.
Batman Arkhan Origins -> Bu da bir Batman oyunu. Henüz oynamadım ama muhtemelen bunda da bol bol adam dövme vardır.
Hocam çoğu taşımaz. Bazıları minimum gereksinimleri sağlıyor ama 30 fps en düşük ayarlar.

Yanlis yazmisim son version Tekken 8
Yili: 2023
Tekken 8 de taşımaz. Önermeden önce sisteme bir bakın lütfen.

Hocam çoğu taşımaz. Bazıları minimum gereksinimleri sağlıyor ama 30 fps en düşük ayarlar.

Tekken 8 de taşımaz. Önermeden önce sisteme bir bakın lütfen.
Hocam Steam'daki sistem gereksinimlerinde Core2Duo gibi işlemciler görünce önerdim. Hani 2007'lerin falan işlemcileri öyle hatırlıyorum.
Ekran kartından emin olamadım ama bende GT840m var ve epey oyun açıyor hatta Forza Horizon 4 bile çok akıcı olmasa da çalışıyor. 315m de iyi kötü oynatır diye düşündüm.

Hocam Steam'daki sistem gereksinimlerinde Core2Duo gibi işlemciler görünce önerdim. Hani 2007'lerin falan işlemcileri öyle hatırlıyorum.
Ekran kartından emin olamadım ama bende GT840m var ve epey oyun açıyor hatta Forza Horizon 4 bile çok akıcı olmasa da çalışıyor. 315m de iyi kötü oynatır diye düşündüm.
Yok hocam çok fark var benimki Forza Horizon 3 bile açamıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı