Dövüş sporu önerisi

Yumuşak vur sende :D
Muay Thai oldukça sert bir spor dalıdır. Vuruş sertliğinde herhangi bir kısıtlama yoktur.

Hepsinin birbirine göre avantajı var. Muay Thai serttir dirsek ve dizlerini kullanırsın eger dirsekleri kullanmayı öğrenirsen yumruktan çok daha iyi hasar çıkartırsın. Box ise çeviklik ve iki ve daha fazla kişi ile kavga ederken çok iyi ve aşırı koordinasyon lazım. Güreş ise 1'e 1 etkili ve güç sporudur.
@bkryldzi5 Hocam çok iyi açıklamış.

@brthlm Wrestler da olabilirsiniz hocam MMA için. Muay Thai benim düşündüğüm kadar sert olmayadabilir belki ben abartıyorumdur.
 
Muay Thai oldukça sert bir spor dalıdır. Vuruş sertliğinde herhangi bir kısıtlama yoktur.

Hepsinin birbirine göre avantajı var. Muay Thai serttir dirsek ve dizlerini kullanırsın eger dirsekleri kullanmayı öğrenirsen yumruktan çok daha iyi hasar çıkartırsın. box ise çeviklik ve iki ve daha fazla kişi ile kavga ederken çok iyi ve aşırı koordinasyon lazım. güreş ise 1'e 1 etkili ve güç sporudur.
@bkryldzi5 hocam çok iyi açıklamış.

@brthlm wrestler da olabilirsiniz hocam MMA için. Muay Thai benim düşündüğüm kadar sert olmayabilir de belki ben abartıyorumdur.

Açıkçası MMA daha cazip geldi ama bir ihtimal Muay Thai veya kick boksa da kayıt olabilirim, hala karar vermedim. Teşekkürler hocam cevapların için.
 
MMA yapmanı öneririm her açıdan daha avantajlı zaten biliyorsun anlatmayacağım uzun uzun.

Ancak Pro olmak istiyorsan MMA ülkemizde gelişmediği için çok masraflı. Maç ücretleri 750 ₺ amatör 1500-2000₺ Pro, maç başı. Yıllık lisansa şu anda 1500₺ civarı bir şey gidiyor.

Seçim senin. Ama ben MMA öneririm.
 

Geri
Yukarı