Doğal olarak vücut geliştirilebilir mi?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Doğal olarak vücut geliştirilebilir mi?
Doğaldan kastım kreatin, protein tozu vs kullanmadan vücut geliştirilebilir mi?
Vücuttan kastım öyle hayvani bir biçim değil.

Not : Fight Club bağımlısı biri değilim aklıma gelen ilk görsel bu olduğu için bunu koydum.

Görseldeki gibi bir vücut.

Dosya Ekleri

• MV5BMTM4MjA2MzI0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjU3ODMzMw@@._V1_.jpg
    MV5BMTM4MjA2MzI0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjU3ODMzMw@@._V1_.jpg
    174,8 KB · Görüntüleme: 468
Protein tozu bir steroid veya hormon değildir.
Protein tozu ek takviye olarak geçer, peynir altı suyundan imal edilir ve vücut tarafından sindirilir.
Sorunuzun cevabına gelirsek evet.
Yapılabilir.

Attığınız fotoğraf, neredeyse vücut bile değil. Doğal olarak bunun 10 kat daha iyisini yaparsınız.

Supplement sadece destektir. Aldığınız C vitamini veya diğer vitaminler gibi düşünün, onlardan bir farkı yok.

Supplement kullanmak, doğallığı bozmaz. Nasıl ki vitamın almak illegal değilse, bu da değil.

Doğal olmayan şey, budur:

anabolic-steroid-56a6f2693df78cf7729111e3.jpg

deca-durabolin-organon-ptdestek.jpg

download.jpg

Protein tozu bir steroid veya hormon değildir.
Protein tozu ek takviye olarak geçer, peynir altı suyundan imal edilir ve vücut tarafından sindirilir.
Sorunuzun cevabına gelirsek evet.
Yapılabilir.
Araştırmam sonucu bir cevap bulamadım, Ama ağırlıklı olarak zarar veriyormuş.
Protein tozu ucuz yoldan ihtiyaç duyulan proteini almak için değil mi ki? Protein tozu almazsan oturur bol bol tavuk göğsü yersin artık 🙂
Hocam daha önemli olan sağlık olduğu için bir görünüş elde edemesem bile muhtemelen devam edeceğim ya da başka bir spor dalına yönelicem.
Attığınız fotoğraf, neredeyse vücut bile değil. Doğal olarak bunun 10 kat daha iyisini yaparsınız.

Supplement sadece destektir. Aldığınız C vitamini veya diğer vitaminler gibi düşünün, onlardan bir farkı yok.

Supplement kullanmak, doğallığı bozmaz. Nasıl ki vitamın almak illegal değilse, bu da değil.

Doğal olmayan şey, budur:

Eki Görüntüle 1381340

Eki Görüntüle 1381342

Eki Görüntüle 1381343
Supplementlerin doğallıgı bozmadıgını biliyordum teşekkür ederim, Sizce protein tozu ve türevleri zararlı mı ben araştırdım fakat zararlı diye öğrendim.

Supplementlerin doğallıgı bozmadıgını biliyordum teşekkür ederim, Sizce protein tozu ve türevleri zararlı mı ben araştırdım fakat zararlı diye öğrendim.
Hayır, hiçbir supplement zararlı değildir.

Aralarında sitrülin ve pre-workout gibi uzun süreli kullanırsanız bağımlılık yapan supplementler var fakat bıraktığınız vakit, eski haline geliyor her şey.

Zararlı diyenler, hayatında supplement kullanmamış ve insanların kullanmasını istemeyen kişiler. Bilimsel araştırmalara bakarsanız, zararlı olmadığını aksine yararlı olduğunu anlayabilirsiniz.

Hayır, hiçbir supplement zararlı değildir.

Aralarında sitrülin ve pre-workout gibi uzun süreli kullanırsanız bağımlılık yapan supplementler var fakat bıraktığınız vakit, eski haline geliyor her şey.

Zararlı diyenler, hayatında supplement kullanmamış ve insanların kullanmasını istemeyen kişiler. Bilimsel araştırmalara bakarsanız, zararlı olmadığını aksine yararlı olduğunu anlayabilirsiniz.
İşte ben kasın kalıcı olmasını istiyorum.

İşte ben kasın kalıcı olmasını istiyorum.
Geri gelir dediğim şeyler kas değil. Yaptığı bağımlılık geri gider anlamında söyledim.

Kasınız kalıcı zaten, eğer steroid kullansaydınız kasınız kalıcı olmazdı.

Supplementler doğal bir şeydir. Kas yapmaz, kas yapmanıza yardımcı olur.

Başta herkes doğal olarak başlar. Ancak belli bir süre sonra doğal olmayanlar kadar gelişilmeyeceği anlaşılır. Protein tozu, kreatin vb. şeyler kürlerle kıyaslanamaz bile. Zaten o genç yaşlarda 45-50 cm kolu olanlar kreatin kullandım böyle oldu diyemez illaki kür kullanmıştır. Dediğin gibi çok abartı bir görünüm istemiyorsan doğal ilerlemek iyi olur düzenli beslenme ve antrenmanla 3-6 ayda belli bir görünüme ulaşırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı