Doğal vücut yapmak için neyden uzak durmalıyız?

AhmetNrgz

Hectopat
Doğal vücut yapmak için neyden uzak durmalıyız. Mesela protein tozu, creatin ve mineral hap ve tozlarını yutmak bizi toplumdaki doğal olmayan kişi olarak mı niteliyorlar? Bazen sosyal medyada görüyorum, bu doğal değldir iğne vs kullanmıştır diye.

Hayır, dediğiniz şeyler vücudunuza destek olacak şeylerdir. Kreatin dediğiniz şey, kırmızı etten gelen bir şeydir. Protein tozu dediğiniz şey, yumurtadan-sütten aldığınız proteinle aynıdır.

Doğal olmayan şeyler, deca-testosteron gibi ilaçlardır.

Protein tozu, kreatin gibi şeylere steroid diyen tek ülkeyiz.

Doğal vücut yapmak için neyden uzak durmalıyız. Mesela protein tozu, creatin ve mineral hap ve tozlarını yutmak bizi toplumdaki doğal olmayan kişi olarak mı niteliyorlar? Bazen sosyal medyada görüyorum, bu doğal değldir iğne vs kullanmıştır diye.
Protein tozu creatin bca güvenle kullanabilirsin besin takviyesi bunlar doğal olan şeyler zaten doğal olmayan Steroid cla ve bunun gibi ilaçlardan bahsediyorlar.

İster spor yapın ister yapmayın. Şekeri kesin bitirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı