Dogecoin’in Yaratıcısı: Tüm Kriptolar Bir Aldatmaca

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.595
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Dogecoin-Kripto2.jpg

Son dönemde yatırımcıların dilinden düşürmediği Dogecoin’in yaratıcısına göre kripto dünyası, zenginlerin daha da zenginleşmesine yardım etmek için geliştirildi. Kripto paralar, son 10 yıl içerisinde zaman zaman dalgalanmalar olsa da devasa şekilde yükselişe geçti. Ancak buna rağmen insanlar ikiye ayrılmış durumda. Kimileri kripto para biriminin tamamen aldatmaca olduğunu düşünürken, kimileri geleceğin para birimi olarak görüyor. Bu […]

Devamı: Dogecoin’in Yaratıcısı: Tüm Kriptolar Bir Aldatmaca
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Dogecoin-Kripto2.jpg

Son dönemde yatırımcıların dilinden düşürmediği Dogecoin'in yaratıcısına göre kripto dünyası, zenginlerin daha da zenginleşmesine yardım etmek için geliştirildi. Kripto paralar, son 10 yıl içerisinde zaman zaman dalgalanmalar olsa da devasa şekilde yükselişe geçti. Ancak buna rağmen insanlar ikiye ayrılmış durumda. Kimileri kripto para biriminin tamamen aldatmaca olduğunu düşünürken, kimileri geleceğin para birimi olarak görüyor. Bu […]

Devamı: Dogecoin’in Yaratıcısı: Tüm Kriptolar Bir Aldatmaca
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ali bence yalan söylüyorlar.
 
İşten anlamayıp da sazan gibi oradan oraya atlayanlar kaybedeceklerdir. Yüzlerce grafik, haber, gelişmeden bağımsız hareket edip de batanların paralarını yiyorlar. Piyasayı kolayca manipüle edip paralarına çöküyorlar. Kripto para sektörüne gireceklerin demo hesaptan tecrübe edinmeleri çok yararlı olacaktır. Kolay para kazanılan bir yer olarak görünüyor ama çok büyük oyunlar dönüyor.
 
Bu adam zamanında elindeki bütün Doge ile ucuz bi araba almıştı sanırım. Kuyruk acısı da bundan zaten. Elinde Doge tutmadı, Doge Elon ile patlayınca da sallamaya başladı büyük ihtimal.
 
Elon Musk'ın çocuk oyunu gibi attığı Twitlere karşılık değer kaybedip, değer kazanan bir para birimine ne kadar güven olur zaten? :) Para kazanmak istediği zaman Bitcoin'i övüyor, canı sıkıldığı zaman da gömüyor. Buna göre de değer artıp, değer kaybediyor. Kripto para işleri yalan işler. Cidden zenginlerin, alt kesimleri sömürme yöntemi olabilir. Umarım bu kripto para saçmalığı biran önce son bulur.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı