Valorant HWID ban sebebi anakart mı?

Hayır yasak bir kere atılır. Başka donanıma atılmaz. Donanım değiştirmeden spoofer denen toollar ile bu banı kaldırabilirsiniz ancak bazı hack siteler manuel olarak kaldırmayı da öğretiyor. Diskin serialını değiştirmenizi, BIOS sürüm değişme vs. vs. derken bu yasağı kaldırıyorlar. Spoofer paralı iken bu yöntem internet aleminde var ama Windows'u formatlamak şarttır tabiki.
spooferlardan birine aynî soruyu sorduğumda bana hangi donanımı takarsan ona da bulaşır virüs dedi. bu bir satış stratejisi olabilir mi?

Hayır yasak bir kere atılır. Başka donanıma atılmaz. Donanım değiştirmeden spoofer denen toollar ile bu banı kaldırabilirsiniz ancak bazı hack siteler manuel olarak kaldırmayı da öğretiyor. Diskin Serial'ını değiştirmenizi, BIOS sürüm değişme vs. vs. Derken bu yasağı kaldırıyorlar. Spoofer paralı iken bu yöntem internet aleminde var ama Windows'u formatlamak şarttır tabii ki.

Ben sadece spoofsuz donanım değiştirerek çözebilirsem imkanım olduğu için çözmeyi denemek istiyorum. Anakart dışında tüm parçaları değiştirdim ve denedim fakat ban hâla duruyordu. Sorun anakartta demek mi oluyor yoksa diğer yeni parçalar da banlandı mı demek oluyor

spooferlardan birine aynî soruyu sorduğumda bana hangi donanımı takarsan ona da bulaşır virüs dedi. bu bir satış stratejisi olabilir mi?
Spooferların virüslü olup olmadığı spooferi yapan adama göre değişir ki ücretsiz spoofer zaten virüstür. Virüs dediği ban sanırım alakası yok. Ban bir kere atıldı mı kalır öyle. Spooferin yaptığı işlemlerde belli zaten sadece işleri otomatikleştiriyor. İnternette kısa araştırma ile anlatan bir sürü kişi var. Spoofer olmadan belli şeyleri değiştiriyor format vs. atıyor ve ban kalkıyor.
Ben sadece spoofsuz donanım değiştirerek çözebilirsem imkanım olduğu için çözmeyi denemek istiyorum. Anakart dışında tüm parçaları değiştirdim ve denedim fakat ban hâla duruyordu. Sorun anakartta demek mi oluyor yoksa diğer yeni parçalar da banlandı mı demek oluyor
Bilemem bazı anakartların üreticisinde anakartı değiştirdiğin an ban kalkar. Araştırma yapman lazım ben sana tam bir şey öneremem yasak olduğu için.

Spooferların virüslü olup olmadığı spooferi yapan adama göre değişir ki ücretsiz spoofer zaten virüstür. Virüs dediği ban sanırım alakası yok. Ban bir kere atıldı mı kalır öyle. Spooferin yaptığı işlemlerde belli zaten sadece işleri otomatikleştiriyor. İnternette kısa araştırma ile anlatan bir sürü kişi var. Spoofer olmadan belli şeyleri değiştiriyor format vs. atıyor ve ban kalkıyor.

Bilemem bazı anakartların üreticisinde anakartı değiştirdiğin an ban kalkar. Araştırma yapman lazım ben sana tam bir şey öneremem yasak olduğu için.

Benim banlanma sebebim anakartı aldığım kişi yüzünden olduğu için ben hile kullanıp da ban yemediğimden dolayı tavsiye vermende bir soru olmayabilir ama vermesen de olur sadece kafamdaki soru şu: Ben anakart hariç farklı parçalarla bir oyuna girmeyi denedim ( işlemci ekran kartı disk ve RAM'leri değiştirdim ) ama HWID ban açılmamıştı. Buradan anlamamız gereken bana "ücretli" spooferın söylediği gibi banın diğer yeni bileşenlere de bulaştığı mı? Yoksa değiştirmediğim anakart gibi parçalardan birinde olduğu mu? Ki değişmeyi denemediğim bir o kaldı. Bana kalırsa HWID banı yeni bileşenlere bulaşma durumu fasa fiso. Bence ban yiyen Serial'ler bir kere loglanır o kadar. Ama sormak istedim.

Son düzenleme:
Ben anakart hariç farklı parçalarla bir oyuna girmeyi denedim ( işlemci ekran kartı disk ve RAM'leri değiştirdim ) ama HWID ban açılmamıştı. Buradan anlamamız gereken bana "ücretli" spooferın söylediği gibi banı diğer yeni bileşenlere de bulaştığı mı? Yoksa değiştirmediğim anakart gibi parçalardan birinde olduğu mu? Ki değişmeyi denemediğim bir o kaldı. Bana kalırsa HWID banı yeni bileşenlere bulaşma furumu fasa fiso. Bence ban yiyen Serial'ler bir kere loglanır o kadar. Ama sormak istedim.
Size dedim bir kere atıldı mı daha atılmaz yani o ban atıldı artık yenisi atılmaz siz kendiniz çözmeyip spoofer alın diye yapıyor bunları. Belli başlı yöntemler ile kaldırabilirsiniz ama Windows'u formatlama ve BIOS downgrade/ update istiyor ki ben hiç BIOS brick sorunu yaşamamama rağmen her BIOS updatesinde korkar ve senede 1 2 kez güncellerim. Valorant için Anakartı bozmaya ve Windows'u formatlamaya gerek yok 1-2 hafta bilgisayarsız kalırsınız servisleri anca yapar. Bence 6 ay bekleyin açılsın daha iyi.

Size dedim bir kere atıldı mı daha atılmaz yani o ban atıldı artık yenisi atılmaz siz kendiniz çözmeyip spoofer alın diye yapıyor bunları. Belli başlı yöntemler ile kaldırabilirsiniz ama Windows'u formatlama ve BIOS downgrade/ update istiyor ki ben hiç BIOS brick sorunu yaşamamama rağmen her BIOS updatesinde korkar ve senede 1 2 kez güncellerim. Valorant için Anakartı bozmaya ve Windows'u formatlamaya gerek yok 1-2 hafta bilgisayarsız kalırsınız servisleri anca yapar. Bence 6 ay bekleyin açılsın daha iyi.
anakartı değiştirip deneyememe sebebim bios update. bios update yüzünden diğer anakartım cortladı:) bu yüzden zaten tüm bileşenleri change edip denedim ama anakartı değiştiremedim. malesef sürekli yaptığım bir işlem olsa da sonunda benim de başıma geldi

ben tüm parçaları anakart hariç değiştirdim zaten. bi anakart almam gerekiyor her hâlukarda. bununla da deneyip bi bakayım açılacak mı

anakartı değiştirip deneyememe sebebim bios update. bios update yüzünden diğer anakartım cortladı:) bu yüzden zaten tüm bileşenleri change edip denedim ama anakartı değiştiremedim. malesef sürekli yaptığım bir işlem olsa da sonunda benim de başıma geldi

ben tüm parçaları anakart hariç değiştirdim zaten. bi anakart almam gerekiyor her hâlukarda. bununla da deneyip bi bakayım açılacak mı
Servise gönderin hallederler. Yenisine para bayılmanıza gerek yok.

Servise gönderin hallederler. Yenisine para bayılmanıza gerek yok.
kendimiz bios atarken bozduk gibi oldu ama servis buna bakar mı ki? garantisi de bitti kartın zaten

adamın dediği zaten yeniden ban atılma durumu değil de otomatik olarak yeni parçaların da seri numarasından banlanmasından bahsediyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı