Doğmadan önce neredeydik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Arkadaşlar düşünsenize! siz doğmadan önce neredeydiniz? Öldükten sonra ahiret var tabii onu sormuyorum. Düşündükçe şu koca evrende kendinizi yalnız hissetmiyor musunuz?

Doğmadan önce biz ne yapıyorduk, neden başka bir insanın spermi değildik? Veya neden spermdik? Hepsi rabbimizin bileceği iş tabii ama düşünmeden edemiyorum.
Açıklaması var mı?

Arkadaşlar düşünsenize! siz doğmadan önce neredeydiniz? Öldükten sonra ahiret var tabii onu sormuyorum. Düşündükçe şu koca evrende kendinizi yalnız hissetmiyor musunuz?

Doğmadan önce biz ne yapıyorduk, neden başka bir insanın spermi değildik? Veya neden spermdik? Hepsi rabbimizin bileceği iş tabii ama düşünmeden edemiyorum.
Açıklaması var mı?
Bu kafayla felsefe yapamazsın.

Arkadaşlar düşünsenize! Siz doğmadan önce neredeydiniz? Öldükten sonra ahiret var tabii onu sormuyorum. Düşündükçe şu koca evrende kendinizi yalnız hissetmiyor musunuz?

Açıklaması var mı?

Açıklaması var çok fazla düşünüyorsun. Kendini yoruyorsun. Anı yaşa mutlu olmaya çalış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı