Doğmadan önce neredeydik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O anki varlığımı düşündüğümde kendimi delirecek gibi hissediyorum. Bu düşünce yokluğundansa olan bir şeye inanmak daha mantıklı geliyor. İslam'ın kuralları, kanunları mantıklı geliyor. Diğer türlü kendi sorularıma bir cevap bulamazken İslam bu sorularıma cevap veriyor.
Bana daha çok cevap veriyormuş gibi değil de korkularını geçiriyor ya da üstünü örtüyormuş gibi geldi bu yazdıklarından.
 
Bunu anlayana kadar çoktan başladığın yere geri dönersin çok kurcalama bu dünya geçici diğer dünya için çalış çünkü diğer dünyada Allah’ın izniyle soruların cevabını alabilirsin.
 
Fazla sorgularsan deli olmazsın, gerçeğe ulaşırsın. İnanmamayı "delilik" olarak nitelendiren ve insanları sorgulamadan alıkoyan sizlersiniz. Bu gerçeğin farkına varın.
Demek istediğimi yanlış anlamışsın galiba. Arkadaş neden spermdik gibi değişik sorular sormuş buna cevap olarak demiştim. Her şeyi sorgulayamazsın ağaç neden ağaç turuncuya neden turuncu diyoruz gibi saçma teoriler ortaya atılmamalı.
 
Ortalama 80 yıllık şeyden bir ömrümüz var, bunlada cimrilik yapma bir şey yapma güzelce yaşamaya bak, bunları kafana takma derim.
 
Arkadaşlar düşünsenize! siz doğmadan önce neredeydiniz? Öldükten sonra ahiret var tabii onu sormuyorum. Düşündükçe şu koca evrende kendinizi yalnız hissetmiyor musunuz?

Doğmadan önce biz ne yapıyorduk, neden başka bir insanın spermi değildik? Veya neden spermdik? Hepsi rabbimizin bileceği iş tabii ama düşünmeden edemiyorum.
Açıklaması var mı?
Babanın şeyindeydin işte.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı