Doğmadan önce neredeydik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinlerin hepsi uydurmasyon. Aileniz dışında kimsenin umrunda değilsiniz. Kendinizi kandırıp kandırmamak veya nasıl kandıracağınıza karar vermek sizin tercihinizdir.
"Videoyu çeken kişi nereden almış bunu? Aşağıda kaynak belirtmemiş. Bir bilimsel konuyu Youtube videosu ile kanıtlamaya çalışmak. :D"
Masallara inanmayın. :)

Arkadaşlar düşünsenize! Siz doğmadan önce neredeydiniz? Öldükten sonra ahiret var tabii onu sormuyorum. Düşündükçe şu koca evrende kendinizi yalnız hissetmiyor musunuz?

Doğmadan önce biz ne yapıyorduk, neden başka bir insanın spermi değildik? Veya neden spermdik? Hepsi rabbimizin bileceği iş tabii ama düşünmeden edemiyorum.
Açıklaması var mı?

Babamız nereye biz oraya.
https://www.youtube.com/watch?v=7jVCyLCRqkY

İnsanı, evrene benzetirim çünkü evren big Bang'den sonra nokta halindeydi. Genişleyerek bu hale geldi. Sperm de tıpkı bu sayede embriyo da gelişerek anne karnında doğuma kadar genişler vaziyette. Ölüm öncesindeki fikrim ise Sokrates'in dediği gibi: "Bildiklerimiz anımsadıklarımızdan ibarettir." Bu söz beni etkilemişti çünkü bir bebeğin öğrendiği bilgiler ve şu an bir yetişkinin öğrendiği bilgiler daha önce bilinen şeylerin anımsamalardır. Ruhumuzdan ötürü ölüm öncesini hatırlamıyoruz. Onu ruh hatırlıyor bizler ise ruhun konağı olan beden ile düşünüyoruz ve çok fikir elde edemeyeceğiz. Ama düşünceme göre ruhların mutlak bilgiye sahip olduğunu biz bedenlerinde bir anımsamadan öte olmaması daha kallavi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı