Ne argümanindan bahsediyorsun kendine göre bize faydalı olan dogmatizm diyorsun. Ortada bir fikir özgürlüğü ihlali yok neredeyse her mesajimda nasıl istiyorsan öyle inan diyorum hala anlamakta zorluk çekiyorsun.
Dogmatik argümanin yanlış, delil demişsin diğer mesajlarda da dedim bilimin ortaya çıkması dogmatiklerin değil şüphecilerin sayesindedir.
Körü körüne inanmak, düşünmek istemiyorsan dogmatik olacaksin bu kadar basit. Sırf kendi egonu tatmin edeceksin diye çıkıp bize doğru olan dogmatiktir demenin hiçbir bilimsel değeri yok.
Bilim ve din apayrı dünyalar beyaz ve siyah kadar arada fark var. Şu bilimi din ile aynı kefeye koymayın.
@HEXON1 Kimseye kendi düşüncelerimi empoze etmiyorum benim dediğim şeyler bilimsel gerçekler istediğiniz kadar inkar edin durum budur. Bir şeyi bilmiyorsan bilmiyorum demek zor değil her şeye atlayıp saçmalarsanız gereken cevabi alırsınız.
Gerçekleri görmemek senin sorunun, EA sitesi bilimsel gerçeklere dayalı bir site ve oldukça da güzel bilgi veren bir site. Burada zerre bilgisi olmayan insanlar gelmiş bu siteye ne olduğu belli olmayan sitelerden alıntılar yaparsın diye saçmalar tam size yakışan yorumlar bunlar zaten. Türkçe kaynak öneriyoruz beğenmiyorsunuz yabancı kaynak onersem zaten bilmezsin. Sizin gibi kafadan sallamiyorum en azindan kaynağım var siz kaynak göstermekten bile acizsiniz. Istediğin inkar et gerçekleri degistiremeyeceksiniz algı sorununuz olması sizin doğruluğunuzu göstermiyor.Bana yada başkasına Tanrının olmadığını kanıtlayamazsın, he tabii evrim ağacı diye ne olduğu belli olmayan bir siteden alıntılar yaparsın anca.
Dediğim şeyler bilimsel gerçeklerdir benim uydurdugum şeyler değil. Karşıdaki kişiler bize hakaret ediyor sesiniz çıkıyor mu ben bir tanesine bile hakaret etmedim etsem ceza yerim. Bilmiyorsam bilmiyorum demeyi öğreneceksin.Bilimsel gerçek olabilir, zaten adam din'e körü körüne bağlı ise bilimsel gerçeği takmaz o burda sen her zaman kendi düşüncen dışında olan düşüncelere saygıyla yaklaşmak yerine kendi bildiğini yazıyorsun
Bu seni ilgilendirmez, bu sitede beni bilenler bilir, sen başka yerlere takıl.Biraz başka şeylere yönelmeni tavsiye ederim nacizane.
Engelleme amacim yok, bilmiyorsunuz söylemi yanlış değil, bilmiyorsunuz çünkü sorun bundan kaynaklanıyor. Ben bilmediğim şeye yorum yapmam herkesinde böyle yapması gerek. Kendini bilim adamlarindan, fizikcilerden, biyolojicilerden, biyokimyacilardan daha bilgili görüp konuşan kesime ne desek boş.adam isterse eldivene tapar engelleyemezsin, eldivene tapmak yanlış dersin dinlemezse o yanlış bu yanlış benim bildiklerim bilimsel gerçek bi b.k bilmıyor konuşuyorsunuz gibi söylemler yanlış.
Sorunun yoksa bana öğüt vermene gerek yok, kendi özeleştirimi yapacak biriyim. Beni alıntılama devam et yoluna.Neyse benim senle kişisel bir olayım yok