Belirttim zaten almazdım diye. Ayrıca CFM sandığınız kadar aşırı önemli bir şey değil. Tabii aynı fiyata daha iyisi varken alınabilir tabii. Ben aklıma gelenleri attım.Böyle eski tip kasalarda ışıklı kullanılmaz. Sade ve temiz bir fan olmalı.
TX 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı (3pin+Molex) (TXCCF12BK) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Bu 50 CFM daha güçlü bunu kullanın hem rengi de sade siyah. Üstteki kırmızı Dark ise 36 CFM.
Tabiki olur. Siz dediğim fandan 3 tane alıp 2 de yukarı takın hava akışı daha rahat olur.Öneriler için teşekkürler. Sizce üste de fan takılmalı mı? Faydası olur mu?
Hatta 1 tane de altta var. Onu da yukarı üfleyecek konuma getirirseniz değmeyin keyfinize. 3 içeri 3 dışarı olur.Öneriler için teşekkürler. Sizce üste de fan takılmalı mı? Faydası olur mu?
Üste fan takmaya da 200-300 verene kadar yeni bir kasa almak için para biriktirmek daha mantıklı olur. Üst fanlar çok mecburi değil. İllaki faydası olur da ucuza önü full mesh bir kasa bulmak çok daha mantıklı olur. Ya da sadece 1 fanla yetinebilirsiniz, ki sıcaklıklar normalse üste fana da gerek yok.Öneriler için teşekkürler. Sizce üste de fan takılmalı mı? Faydası olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.