Çoğu IQ'su zirve yapan insanlar der ki; Tek bildiğim, hiç bir şey bilmediğimdir. Yani bu yaşadığın olayların hepsi hayal olabilir, hepsi proğram olabilir. Belki de benim dışımda herkes yapay zeka. Yani, bir oyunda olduğunuzu düşünün, tek yönettiğin karakter var, gerisi yapay zeka. Yani ben bunu da düşündüm. Gerçek hayatta insanlar ölüyor, üzülüyoruz değil mi? Biri eline silah alıyor, katliam yapıyor. Eğer bu yaşadığımız dünya yalandan ibaret ise, oyundan ibaret ise, onlara üzülmenin mantığı ne? Ama onlar ölürken acı çekiyor, ölmek istemiyor, kendisini korumak, üremek, varlığını sürdürme iç güdüsüne sahip. Eeeee tamam da, oyunda da, örneğin GTA 5'te de gördüğün rastgele, ezdiğin, öldürdüğün yapay zeka da ölmek istiyor mu? Ama o oyun dersiniz şimdi! Ne alakası var, o öldürdüğün yapay zeka, oyunda olduğunu biliyor mu? Bilmiyor. Bilmiyorsa, ölmek istemiyor, varlığını sürdürmek istiyor. Yani kısa süreli bir varlığa, oyunda da olsa eziyet çektirmiş olmuyor muyuz? Katil olmuyor muyuz? Size sorarım.