Doğum günümü kutlamayan insanlara ne yapmalıyım?

Benim görüşüm, Onlara bakın onlar kendi doğum günlerini ve kutlanmasını umursuyorlar mı. eğer kendileri umursayıp sizi unutmuşlarsa ayıp etmişler. Fakat bazı insanlar bu tarz şeyleri gereksiz bulabiliyor. O tarz bir insansa emin ol seni sevmediğinden değil bu şeyleri kutlanacak bir şey olarak görmediğindendir.

Benim görüşüm, onlara bakın onlar kendi doğum günlerini ve kutlanmasını umursuyorlar mı? Eğer kendileri umursayıp sizi unutmuşlarsa ayıp etmişler. Fakat bazı insanlar bu tarz şeyleri gereksiz bulabiliyor. O tarz bir insansa emin ol seni sevmediğinden değil bu şeyleri kutlanacak bir şey olarak görmediğindendir.

Onlar kendi doğum günlerini umursuyorlar daha dediğim gibi bir hafta öncesinden bana hatırlatırlar hatta işte story atarsınız bekliyorum güzel fotoğraflarımı size atarım gibi konuşmalar da geçiyor aramızda belki de kutlamamaları hiçbir şekilde bugün bir sosyal medyada paylaşım yapmadım o yüzden olabilir ama bana kalsa paylaşım yapmasalar bile ben genelde kutlarım onların doğum günlerini storye de atarım benim için hiç sorun yok ama bir mesaj yazabilirlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı