Doki Doki literature club Plus Türkçe yama

Merhabalar,

Maalesef BakaYume Çeviri Ekibi ve passionplus olarak henüz DDEK+ için çalışmalarımızı sürdüremiyoruz. Resmî çeviri teklifimiz Serenity Forge ve anlaşmalı oldukları yerelleştirme ekibi RiotLoc tarafından kabul edilmedi. DDEK+ için geliştirilen ve uğraştırıcı olmayan bir modlama yöntemi de bulunmamakta. İlerleyen zamanlarda bize gereğinden fazla zahmet vermeyecek yöntemler geliştirilirse DDEK+ çabalarımızı da raftan kaldırmış olacağız. Kusura bakmayın.
 
Merhabalar,

Maalesef bakayume çeviri ekibi ve passionplus olarak henüz ddek+ için çalışmalarımızı sürdüremiyoruz. Resmî çeviri teklifimiz serenity Forge ve anlaşmalı oldukları yerelleştirme ekibi riotloc tarafından kabul edilmedi. Ddek+ için geliştirilen ve uğraştırıcı olmayan bir modlama yöntemi de bulunmamakta. İlerleyen zamanlarda bize gereğinden fazla zahmet vermeyecek yöntemler geliştirilirse ddek+ çabalarımızı da raftan kaldırmış olacağız. Kusura bakmayın.

Doki Doki salvation oyununu çevirebilir misiniz rica etsem?
 
Doki Doki salvation oyununu çevirebilir misiniz rica etsem?
Maalesef herhangi bir Doki Doki Edebiyat Kulübü mod'u için çeviri yapmayı düşünmüyoruz diğer projelerimizin yoğunluğundan dolayı fakat dost ekiplerimizden olan passionplus bu gibi işlerle uğraşıyor. Kendileri Doki Doki Retry adlı Türkçe mod'u yapmış, The Good Ending, Doki Doki Tutorial gibi modları çevirmişti. Blue Skies'ı çevirme girişimleri de var.
~Ecciel
 

Yeni konular

Geri
Yukarı