Oyunu bitirince silmenize gerek yok. Oyunu oynarsanız ne zaman sileceğinizi anlarsınız zaten. Bence daha çok spoiler yemeden oynamaya başlayın. Yoksa oyundan keyif alamazsınız.Peki, neden oyunu bitirince monika.chr'yi silin diyorlar?
Oyunu bitirince silmenize gerek yok. Oyunu oynarsanız ne zaman sileceğinizi anlarsınız zaten. Bence daha çok spoiler yemeden oynamaya başlayın. Yoksa oyundan keyif alamazsınız.Peki, neden oyunu bitirince monika.chr'yi silin diyorlar?
Gerilim, korku ve psikolojik baskı içeren bir oyun. Güzel öneririm.Evet oynamak istiyorum ama nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorum. @292941 oyunun hikayesi nasıldır?
Oyunu bitirince silmenize gerek yok. Oyunu oynarsanız ne zaman sileceğinizi anlarsınız zaten. Bence daha çok spoiler yemeden oynamaya başlayın. Yoksa oyundan keyif alamazsınız.![]()
Bitirdiniz mi hocam oyunu?Just Monika.
Bitirdiniz mi hocam oyunu?
Korkunç diyorlardı. Ben girdim oynamaya başladım yazı okumaktan sıkıldım kapattım.Evet oynamak istiyorum ama nasıl bir oyun olduğunu bilmiyorum. @292941 oyunun hikayesi nasıldır?
Hocam başlarda öyle oluyor ama sonra neler oluyor bir bilseniz.Korkunç diyorlardı. Ben girdim oynamaya başladım yazı okumaktan sıkıldım kapattım.
Evet bir daha girdim Youtube'dan bakıp ama o ilk deneyimden sonra korkmadım.Hocam başlarda öyle oluyor ama sonra neler oluyor bir bilseniz.
Yandere gibi şiddet içeriyor ama 4. duvar kırılarak yapıyor bu işi. 3D değil, Yandere'deki gibi bir psikopat değilsiniz.Yandere Sim gibi bir şey mi bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.