- Makaleler
- 1
En son 1 hafta önce yama ile oynadığımda herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Bir blogtan bulmuştum.Türkçe yamayı güncellemeleri gerekiyor. Onun dışında mükemmel bir oyun.
En son 1 hafta önce yama ile oynadığımda herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Bir blogtan bulmuştum.Türkçe yamayı güncellemeleri gerekiyor. Onun dışında mükemmel bir oyun.
Ben de yüklediğimde menü yazıları yoktu. Onun dışında bir sorun yoktu.En son 1 hafta önce yama ile oynadığımda herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Bir blogtan bulmuştum.
Daha korkunç.
Bu arkadaş fazla abartmış outlast a yaklaşamaz bile korkunç falan değil sadece müzik biraz geriyo insanı ve sen aşırı dozda spoiler almışsın oyunun olayı ters köşelerin verdiği zevk oyunu oynamana deymez monika.chr dosyasını silmene gerek yok o oyunun farklı bi sonunda istersen dosyayı silip daha da farklı bi sona gidiyosun bu arada oyunla alakalı karakterlerin sevdiği kelimeleri listelemiştim istersen bakabilirsin https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2862539903 ve bu link ten de oyunun türkçe yamasını indire bilirsinPeki, neden oyunu bitirince monika.chr'yi silin diyorlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.