- Makaleler
- 1
İroni yapıyorum hocam. Anlamadınız galiba. Ya da ben cümlenizi anlayamadım.
Hocam afganlara kardeşimiz diyenlere Twitter'da biri küfürlü cevap vermişti onu atıf yaptım.İroni yapıyorum hocam. Anlamadınız galiba. Ya da ben cümlenizi anlayamadım.
Haklılar hocam. Devlette günde 100-150 hasta bakıcam. Bir de üzerine meymenetsiz insanlar da olacak. Ay sonu elime geçen para 13-14k olacak. Ben olsam ben de istifa edip özele geçerim. Özelde 30-40 hasta bakarım. 20k alır yoluma bakarım. Gelen hastalar da daha akıllı, konuşmasını bilen, doktorun kıymetini bilen insanlar.Bu arada grev yapiyorlar ayda 2-3 gun doner sermayeden para alabilmek icin daha cok hasta daha cok paraydi simdi 30 sa gunluk 30 da birakiyor gidiyor.
Haklılar hocam. Devlette günde 100-150 hasta bakacağım. Bir de üzerine meymenetsiz insanlar da olacak. Ay sonu elime geçen para 13-14K olacak. Ben olsam ben de istifa edip özele geçerim. Özelde 30-40 hasta bakarım. 20k alır yoluma bakarım. Gelen hastalar da daha akıllı, konuşmasını bilen, doktorun kıymetini bilen insanlar.
Tabii ki de hocam, ne de olsa onlar benim din kardeşlerim. Sağlık dinden önemli mi yahu?Doktorlar giderse gitsin. Tacizci tecavüzcü arap, paki, afgan kardeşlerimiz gelsin.
Ben dişçi konusunda devlet hastanelerinden umudu 2013'te kestim hocam. 9 senedir randevu yok dişçide.2 senedir dişçiye randevu almaya çalışıyorum. Son zamanlarda saldım. Antik mısır bilimindeki taktikleri deneyeceğim.
Ben dişçi konusunda devlet hastanelerinden umudu 2013'te kestim hocam. 9 senedir randevu yok dişçide.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.