Doktorlar yeniden grev yapar mı?

@m1cope hocam Orta Çağdaki gibi doktorluğu da bence din adamları yapsın :D Doktorlara gerek yokmuş zaten.

"Doktorlar grev yapar mı?"
Güzel soru.
Muhtemelen yılbaşına doğru "artacak olan gıda fiyatlarını" protesto ederler.
Gıda fiyatları sadece onlara artmıyor. Tüm ülke greve kalkalım o zaman. Sonra çark dönmüyor, ileri gitmiyoruz, üretim yapmıyoruz tabii yapamayız bu kafayla.
Keşke onları linçlemek yerine onlara bunu yapmaya zorlayan şartları ve ortamı sorgulasanız.
Adam 10 binden fazla maaş alıyor ve daha da gelmiş grev yapıyor. Kendisinin tedavi ettiği çocuklar asgari ücretli çocukları genelde. Onlar da yaşamaya çalışıyor. Parası olan özele gidiyor zaten artık her doktor özel polikinlik açtığı için.
İlaç bile yazmıyor paşamlar grevleri bozulur. Annem işten izin aldı geldi o gün de ne tesaddüf her günki gibi grevdelermiş.
Normal insanlardan 2 yıl fazla okumuyoruz. Senin yapamadığın sıralamayla giremediğin bölüme girip, 2 yıl fazla okuyup, üstüne üniversite bittikten sonra TUS'a girip tekrar okuyoruz.
Bir de ihtiyacımız yok yazmışsın. Artık doktora gitmek yerine dağdan bayırdan topladığın otları kaynatıp içersin.
Grev nedenlerinden haberin bile yok.
:D Aldığın parayı bir de helal diye yediriyorsundur sen. :D

Gıda fiyatları sadece onlara artmıyor. Tüm ülke greve kalkalım o zaman. Sonra çark dönmüyor, ileri gitmiyoruz, üretim yapmıyoruz tabii yapamayız bu kafayla.

Adam 10 binden fazla maaş alıyor ve daha da gelmiş grev yapıyor. Kendisinin tedavi ettiği çocuklar asgari ücretli çocukları genelde. Onlar da yaşamaya çalışıyor. Parası olan özele gidiyor zaten artık her doktor özel polikinlik açtığı için.
İlaç bile yazmıyor paşamlar grevleri bozulur. Annem işten izin aldı geldi o gün de ne tesaddüf her günki gibi grevdelermiş.

:D Aldığın parayı bir de helal diye yediriyorsundur sen. :D
Şimdiden Arapça öğrenmeye başla o zaman dostum, bu gidişle senin zihniyetindeki insanlar yüzünden ülkede Türk doktor bulup derdini anlatamayacaksın Suriyeli doktorlara kalacaksın. Zira son raporlara göre sadece Almanya'ya giden Türk doktor sayısı 7.500.

Türk Tabipler Birliği kadar bencil bir topluluk görmedim. Bu aralar canları sıkılsa grev yapıyorlar. Doktoların istediği şey ilgi. Biraz da anarşistlik var gibi düşünüyorum.
Babamın doktor tanıdığı vardı, maaş için yapıyorlar diyordu.

@Leon Dayı beğenmeme atacak bir şey yok, kendi fikrim değil.

Şimdiden Arapça öğrenmeye başla o zaman dostum, bu gidişle senin zihniyetindeki insanlar yüzünden Türk doktor bulup derdini anlatamayacaksın Suriyeli doktorlara kalacaksın. Zira son raporlara göre sadece Almanya'ya giden Türk doktor sayısı 7.500.
Sistemi savunan mı var? Suriyelileri savunan mı var? Almanya'ya giden doktorların da yolları açık olsun. İçindeki rahat yaşama hevesi vatan sevdasına ağır basan birine ne desen boş zaten. Giderse gitsin.

Her gün grev her gün grev. Yeter be. Tek sizin mi emeğiniz değersiz? Millet günlük bi yağ alamayacak fiyata çalışıyor. Yine de fabrikayı bırakmıyor bırakırsa çark dönmez.
@405668 Bırak bu antin kuntin işleri sen anlamazsın, senin beynin bunu anlamaya yetmez 😉
Oo diğer konularda HDP savunan şahıs bana gelmiş beynin yetmez diyor. Çok üzüldüm şu an.

Sistemi savunan mı var? Suriyelileri savunan mı var? Almanya'ya giden doktorların da yolları açık olsun. İçindeki rahat yaşama hevesi vatan sevdasına ağır basan birine ne desen boş zaten. Giderse gitsin.

Her gün grev her gün grev. Yeter be. Tek sizin mi emeğiniz değersiz? Millet günlük bir yağ alamayacak fiyata çalışıyor. Yine de fabrikayı bırakmıyor bırakırsa çark dönmez.

Oo diğer konularda HDP savunan şahıs bana gelmiş beynin yetmez diyor. Çok üzüldüm şu an.

Ben size üzüldüm beyninizin anlamaya yetmediği konulara yazmanız acınası durumda olduğunuzu işaret ediyor

Her gün grev her gün grev. Yeter be. Tek sizin mi emeğiniz değersiz? Millet günlük bi yağ alamayacak fiyata çalışıyor. Yine de fabrikayı bırakmıyor bırakırsa çark dönmez.

Konya'daki kardiyoloji uzmanı doktor öldürüldüğünde üst üste birkaç kez grev yapmışlardı, ondan sonra "her gün her gün grev" diyeceğin bir sıklıkta grev olmadı. Algı yaratma lütfen.

Durum sadece paradan ibaret değil. Her şey para değil. Her meslek anayasanın verdiği ölçüde tüm hakkını arar. Grev süresinde hiçbir insanın hayatı göz göre göre tehlikeye atılmaz. O yüzden bilmediğiniz veya yaşamadığınız konularda boş yorum yapmayın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı