- Makaleler
- 3
Kanser hastaları yoğun bakıma ihtiyaç duyduğu için onlar açık.Nükleer Tıp'da grev yok arkadaşlar Röntgen ve acil doktorlarında grev var şu anlık. (Tokat için.)
Hayır, bizim buradaki doktorun gevşekliğinden dolayı.Kanser hastaları yoğun bakıma ihtiyaç duyduğu için onlar açık.
Sana şunu söyleyeyim cahillikte hat safhadasın. Adı üstünde Asistan doktor. Uzman doktor kadar, profesör kadar bilmez, bilene sorar öğrenir ve sen bu eylemini eleştirip duruyorsun. Nöbet tuttuğunda bilmediğini hocasını arayıp sormayacak, seni mi arayıp soracak. Kimse kimsenin ölümünü de istemez, ölmesini de beklemez, insan gibi gider sıranı alırsın, sıranı beklersin, muayeneni olursun. İşine gelmiyorsa gider özele muayene olur, işini bitirir evine gidersin, hani Cumhurbaşkanının doktorlara giderlerse gitsinler dediği gibi.Öncelikle şunu belirtmemişim çünkü önemli kısmı atladım. Benim olayım 2020 yılında yaşandı diğer durum malum. Grev yapılacaksa vardiya usulü yapilabilir atıyorum 4 nörolog varsa günde 1 doktor grev yapıp diğerleri ertesi günlerde yapabilir. En son gün bütün nörolog grev yapsın.
O kim oluyorda benim sağlığımı riske atacak hakka sahipkendisi bütün gün koltuğunda otururken ben geceleri ağrı çektim kimse bana yardım etmedi neredeydi o zaman doktorlar annem babam benim ölümümü izlemek zorunda değil. Bilgisi yoktu gelen bütün hastaların durumunu telefondan hocaya arayıp soruyor. Taşıma su ile değirmen dönmez.
Sana şunu söyleyeyim cahillikte hat safhadasın. Adı üstünde asistan doktor. Uzman doktor kadar, profesör kadar bilmez, bilene sorar öğrenir ve sen bu eylemini eleştirip duruyorsun. Nöbet tuttuğunda bilmediğini hocasını arayıp sormayacak, seni mi arayıp soracak. Kimse kimsenin ölümünü de istemez, ölmesini de beklemez, insan gibi gider sıranı alırsın, sıranı beklersin, muayeneni olursun. İşine gelmiyorsa gider özele muayene olur, işini bitirir evine gidersin, hani Cumhurbaşkanı'nın doktorlara giderlerse gitsinler dediği gibi.
Bence siz bir psikoloğa gidin ve asistan doktorlarla ilgili içinizi dökün, zaten sizi bir psikiyatriste yönlendirir. Senin gibi zihniyetler hani diyorlar ya memnun değilsen git Avrupa'da, Amerika'da yaşa, ben de diyorum ki memnun değilsen Avrupa, Amerika orada, git orada tedavi ol. Eee ne demişler, keser döner sap döner, gün gelir kervan döner.Neden o zaman profesöre/ hocasına sevk etmiyor madem hastayı düşünüyorsa işine gelince bağırmayı, kendini benden üstün görmeyi iyi biliyor onda sorun yok. Profesör bile bana artislik hareket yapmıyor o kadar parayı verince iyi ilgileniyor. Mr isteyen hocası gidip başka birime sonucu göster demesini biliyor. Ben çözüm bulana sürekli git gel mi yapacağım. Profesör muayenesi olana kadar hastaneyi gezdim sonuç alamadım. Profesör mesai dışı baktığında sonuca ne hikmetse sonuca ulaştım. Profesörden ne laf işittim ne ego tatmini gördüm. Herhalde doktorlardan çıkarınız olduğu için eleştirilerimden rahatsız oldunuz herhalde. Doktor %100 masum bütün suç hastanın. Odpbh hastası olmam doktor karşısında beni suçlu gösteriyor. Yamyam değilim insanlara bağırıp saldırmam gayet sakin insanımdır. Gerçekleri ve yaşadığım durum ne zamandan beri cahillik oldu. Ben bu olayları bizzat yaşadım ya siz yaşadınız mı sizin bu konuda cahil olduğunuz belli. Bütün sonuçları atarım buraya kaç kere git gel yaptığım ispatım delilim var havaya konuşmuyorum burada. Gerek üniversite lab sonuç gerekse aldığım randevu ekranı. Bana cahil diyeceğinize siz kendinize bakın. Ateşli savunucu gibi doktorları savunacağınıza mesajlarımdaki yakındığım durumlarda eksik hatalı kısımlar var mı varsa onu eleştirin. Burada mevzu olan kişi benim ve sağlık durumum. Hastalık tedavi edilmediği takdirde böbrek yetmezliği boyutu vardı ve şeker riski mevcuttu. Profesör söylemese şekerden çoklu organ yetmezliği durumuna geçiş olacaktı. Böyle durumda nerede hastaya tedavi yaklaşımı. Mr çekimi esnasında bile kistlerde patlama vardı. Bu mr raporunda hemorojik kist olarak geçiyor ve ekstra profesörüm söyledi. Profesör muayene olmasam şu an bu mesajı yazmıyor olacaktım büyük ihtimal. Kapril, diyet, İngiliz karbonatı böbrek sağlığımı koruyor. Mesajlarımı okumadığınız belli ilk mesajlarımda belirttim zengin olmadığımı ve mecburi gittiğimi.
Bence siz bir psikoloğa gidin ve asistan doktorlarla ilgili içinizi dökün, zaten sizi bir psikiyatriste yönlendirir. Senin gibi zihniyetler hani diyorlar ya memnun değilsen git Avrupa'da, Amerika'da yaşa, ben de diyorum ki memnun değilsen Avrupa, Amerika orada, git orada tedavi ol. Eee ne demişler, keser döner sap döner, gün gelir kervan döner.
Gelmişsin burada kendi kendine dayılanıp, şizofren bir vaka gibi karşında bir asistan doktor varmış gibi kurgulayıp, sen kim oluyorsun ki söylemlerinde bulunuyorsun, sonra da hiç bir şekilde hakaret etmeden etmemeye çalışarak hastaneye gittim ayakları yapıyorsun. Yok yok siz iyi değilsiniz, bir psikiyatriste görünün. Size tavsiyem bu tip sorunlarınızda sağlık bakanlığına, CİMER'e başvurabilirsiniz, ama sonuç alamayacağınızı garanti ederim ve bu tip platformlar da çözüm mercii değildir, hele ki burası hiç değil. Hata siz de değil, Technopat'ın vizyonu ile alakası olmayan bu tür konulara müsaade eden moderatör ekibinde. Dediğim gibi tedaviye ihtiyacınız var.Kimin rahatsız olduğu belli ben fikrimi zoraki kabul ettirmeye çalışmıyorum genel olarak böyle olduğunu vurguladım. Amacım inandırmak değil şükür psikolojim iyidir başıma bunca olay geldi bayağı sağlam durumda. Hemen psikolojik sorun yapıştırmak ile kimin gitmesi gerektiği belli oluyor. Katılmadığın kısımda eleştir dedim. Mesajlarımda yazdım dedim hatalı kısmı göster eleştir dedim göstermedin itiraz etmedin. Hiçbir şekilde hakaret vs etmeden/ etmemeye çalışarak ve hastaneye gittiğim günleri ispatlarım dedim. Bütün bunlara rağmen sorun bende ise olsun. En azından başımdan geçen olayları gerçek Allah şahit yalan söylemiyorum vicdanım rahat. Doğru dil kullanarak ve delil sunmak sureti ile mesajda belirttim. Konuyu takip edenlere bırakıyorum kararı. Doktorları eleştirdim diye psikiyatri durumluk olmam ve teşhis etmeniz sizin aslında benim mesajımı haklı olduğunu çıkarıyor. Eleştirilemez, jakoben yaklaşımı doğruluyor.