Doktorun verdiği haplar kullanılmamalı mı?

Yusuf Bey02

Femtopat
Daha fazla  
Geçen cuma sivilcelerim için doktora gittim. Bana 2 krem bir de hap yazdı. Doktor, yaşım 14 olduğu için çok ağır bir şey vermeyeceğini söyledi, hatta 'halk arasında dudak çatlatan ilaç diyorlar, ondan vermedim' dedi. Ben de ilaçları aldım, cumartesi bayram ziyareti için memlekete gittik.

Orada kuzenimle muhabbet ederken sivilce olayını anlattım, doktora gittiğimi falan söyledim. Kuzenim birden panikledi ve 'o hapı sakın içme dedi çok kötü oluyor dedi.

Geçen cuma sivilcelerim için doktora gittim. Bana 2 krem bir de hap yazdı. Doktor, yaşım 14 olduğu için çok ağır bir şey vermeyeceğini söyledi, hatta 'halk arasında dudak çatlatan ilaç diyorlar, ondan vermedim' dedi. Ben de ilaçları aldım, cumartesi bayram ziyareti için memlekete gittik.

Orada kuzenimle muhabbet ederken sivilce olayını anlattım, doktora gittiğimi falan söyledim. Kuzenim birden panikledi ve 'o hapı sakın içme dedi çok kötü oluyor dedi.

Usta kuzeninemi güveniyosun doktoramı belki yan etki yaptı belki o alışkın değildi ve kötü geldi vücuduna bilemezsin ben olsam kullanırdım ama sizi bilemem.

Kral bazen cidden abartılı ilaç yazabiliyorlar. Bana 14 yaşımda 500 mg karaciğer ilacı yazmıştı doktor. Yine doktor bir akrabaya sordum çok fazla dediler ve içmememi istediler. Ama bu durumda tabii ki doktora guvenmelisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı