Dolambaç karakterli olan biri ihanet eder mi?

Makaleler
9
Daha fazla  
Kervansaray kurdum ve başına adamlarımdan bir tanesini koydum fakat sonradan fark ettim ki bu koyduğum adamın "Dolambaç" karakterli imiş ve Onur -1 yazıyor. Bu adamın ihanet etme imkanı var mı?

Bu cevap rahatlattı beni. Güzel para kaldırmaya başladı Kervan şimdi ihanet ederse çok zoruma giderdi.

Ben karşılaştım. Kale almak için ordu topluyorum savunan tarafta ordu topluyor. Ben de ki vasillerden biri ayrılıyor hemen karşı tarafa geçiyor ve öyle savaşıyoruz. Esir almıyorum salıyorum gidip konuşuyorum kendi tarafıma çekiyorum tekrar aynısını yapıyor. O yüzden kervan da olsa savaşta olsa dikkatli olmak gerek.

Ben karşılaştım. Kale almak için ordu topluyorum savunan tarafta ordu topluyor. Ben de ki vasillerden biri ayrılıyor hemen karşı tarafa geçiyor ve öyle savaşıyoruz. Esir almıyorum salıyorum gidip konuşuyorum kendi tarafıma çekiyorum tekrar aynısını yapıyor. O yüzden kervan da olsa savaşta olsa dikkatli olmak gerek.
Siz lordlardan bahsediyorsunuz, adamlarin klan basi taraf degistirmeye karar verirse butun klan uyeleri otomatik taraf degistiriyor. Karakter ozelliklerinin bildigim kadariyla su an icin ikna konusmalari disinda baska bir yerde islevi yok.

Sizin klaninizdaki yoldaslar siz kovana kadar klanda kaliyor kendi iradesiyle ayrilmiyor.

Son dediginiz olay da oturmamis sistemin bug'u iste, adamlarin ikna ettikten sonra krallikta kalmasi icin olmasi gereken nufuz gibi bir kac sey var ama gorunuse gore sistem bug'a giriyor. Ileride duzeltirler yama notlarini takip edin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı