15000TL tablet önerisi

gokturkarslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 15000 TL bütçem var esneyebilir sıkıntı yok. Ders amaçlı tablet bakıyorum. Kullandığım bütün teknolojik aletler Samsung genelde o yüzden eğer fiyat veya özellik bakımında büyük bir fark yoksa Samsung önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Yaklaşık 15000 TL bütçem var esneyebilir sıkıntı yok. Ders amaçlı tablet bakıyorum. Kullandığım bütün teknolojik aletler Samsung genelde o yüzden eğer fiyat veya özellik bakımında büyük bir fark yoksa Samsung önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Samsung Tab S10 Lite çok zayıf, S10 FE fiyatını haketmiyor bu yüzden öneresim gelmiyor. Hiç Xiaomi kullanmıyor musunuz mesela?

Çok teşekkür ederim. Aklıma şu takıldı ben de tam şu an bir karşılaştırma videosu izliyordum Apple A16 aynı videoda 1 saatte 6 şarj yiyor Samsung S10FE 9 ekranı da daha iyi gibi sanki Apple'in şarj konusunda tabii Samsung'un 90Hz olması bir etken olabilir ki öyledir büyük ihtimalle. Bir de S Pen şarjsız mevzusu kafamı karıştırdı Apple penle aynı işlevi yerine getiriyor gene sanırsam ama bunu şarjsız nasıl yapıyor? Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Samsung Tab S10 Lite çok zayıf, S10 FE fiyatını hak etmiyor bu yüzden öneresim gelmiyor. Hiç Xiaomi kullanmıyor musunuz mesela?

Maalesef :) telefonum saatim kulaklığım hepsi Samsung.

Maalesef :) telefonum saatim kulaklığım hepsi Samsung.
O zaman niye Apple tablet bakıyorsunuz?
Bir de S Pen şarjsız mevzusu kafamı karıştırdı Apple penle aynı işlevi yerine getiriyor gene sanırsam ama bunu şarjsız nasıl yapıyor? Beni aydınlatırsanız sevinirim.
Apple Pencil kablosuz ağ teknolojisi ile çalışıyor, S-Pen direkt ekran teknolojisi ile. Samsung S4 ve Note 3'ü hem elinle hemde kalemle uzaktan kontrol edebiliyorsun, ekranın üzerini kapatsan bile. 2014'ün telefonu.

O zaman niye Apple tablet bakıyorsunuz?

Apple Pencil kablosuz ağ teknolojisi ile çalışıyor, S Pen direkt ekran teknolojisi ile. Samsung S4 ve Note 3'ü hem elinle hem de kalemle uzaktan kontrol edebiliyorsun, ekranın üzerini kapatsan bile. 2014'ün telefonu.

Arkadaş çevremde herkes inatla A16 öneriyor aklıma takıldı gerçekten o kadar farklı mı S10feden diye ama tabii düşündüğüm kadar farklı değil gibi. Kalem hakkındaki bilgi için teşekkür ederim.

Arkadaş çevremde herkes inatla A16 öneriyor aklıma takıldı gerçekten o kadar farklı mı S10feden diye ama tabii düşündüğüm kadar farklı değil gibi. Kalem hakkındaki bilgi için teşekkür ederim.
Millet elma logosu var diye en iyisi sanıyor çünkü. Alternatif isterseniz eğer Xiaomi'nin fiyatındaki tüm tabletleri tokatlayan, üst seviye ve çok kaliteli bir tableti var onu atacağım.

Millet elma logosu var diye en iyisi sanıyor çünkü. Alternatif isterseniz eğer Xiaomi'nin fiyatındaki tüm tabletleri tokatlayan, üst seviye ve çok kaliteli bir tableti var onu atacağım.

Teşekkür ederim şimdiden olur onu yollayın bakayım gerçekten değiyorsa farklı marka almaya gayet okeyim.

Teşekkür ederim şimdiden olur onu yollayın bakayım gerçekten değiyorsa farklı marka almaya gayet okeyim.
Ana mesajı okuyun.

Ana mesajı okuyun.

Teşekkürler, ilk telefonum xiaomiydi ve pek uzun ömürlü olmadı. O yüzden çekiniyorum açıkçası çünkü şu an 11. sınıfım ve mümkünse üniversiteyi bitirene kadar kullanabileyim istiyorum sağlam mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı