[Dolandırıcı] Birxy sitesi güvenilir mi?

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm. Ben kitap alışverişi yapacağım. İnternette gezinirken bir site gördüm. Sitedeki kitapların fiyatları falan 5 TL. Acaba o site güvenilir mi? Bu arada site adresi; www.birxy.com

Öncelikle selamun aleyküm. Ben kitap alışverişi yapacağım. İnternette gezinirken bir site gördüm. Sitedeki kitapların fiyatları falan 5 TL. Acaba o site güvenilir mi? Bu arada site adresi;www.birxy.com

Almamanı tavsiye ederim. 1000 TL'lik kulaklık 5 TL yani her şey 5 TL dolandırıcı değillerdir belki ama alirsan göndermezler.

Öncelikle selamun aleyküm. Ben kitap alışverişi yapacağım. İnternette gezinirken bir site gördüm. Sitedeki kitapların fiyatları falan 5 TL. Acaba o site güvenilir mi? Bu arada site adresi;www.birxy.com

Pardon agam. Twitter hesaplarindan açıklama yapmışlar. Site yapım aşamasındaymış ürün fiyatları gerçek degilmiş

Yaklaşık 7-8 gündür bir sipariş verdim ama gelmedi. Saçma sapan bir site.

Ben aldım simdi gelmeyecek mi??
Muhtemelen. Bankanızla iletişime geçip para iadesi talebinde bulunun. Bir ürün piyasadan ucuz ise dolandırılma ihtimaliniz yüksektir.
Yaklaşık 7-8 gündür bir sipariş verdim ama gelmedi. Saçma sapan bir site.
Saçma sapan değil, gayet de güzel hazırlanmış bir dolandırıcılık sitesi. Ve çalışmış da örnekte görüldüğü üzere...

Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben sipariş verdim 5 TL'ye ses sistemi, ne olacak sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…