[Dolandırıcı] Birxy sitesi güvenilir mi?

Öncelikle selamun aleyküm. Ben kitap alışverişi yapacağım. İnternette gezinirken bir site gördüm. Sitedeki kitapların fiyatları falan 5 TL. Acaba o site güvenilir mi? Bu arada site adresi;www.birxy.com

Almamanı tavsiye ederim. 1000 TL'lik kulaklık 5 TL yani her şey 5 TL dolandırıcı değillerdir belki ama alirsan göndermezler.

Öncelikle selamun aleyküm. Ben kitap alışverişi yapacağım. İnternette gezinirken bir site gördüm. Sitedeki kitapların fiyatları falan 5 TL. Acaba o site güvenilir mi? Bu arada site adresi;www.birxy.com

Pardon agam. Twitter hesaplarindan açıklama yapmışlar. Site yapım aşamasındaymış ürün fiyatları gerçek degilmiş 😛

Ben aldım simdi gelmeyecek mi??
Muhtemelen. Bankanızla iletişime geçip para iadesi talebinde bulunun. Bir ürün piyasadan ucuz ise dolandırılma ihtimaliniz yüksektir.
Yaklaşık 7-8 gündür bir sipariş verdim ama gelmedi. Saçma sapan bir site.
Saçma sapan değil, gayet de güzel hazırlanmış bir dolandırıcılık sitesi. Ve çalışmış da örnekte görüldüğü üzere...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı