Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için. Forumda linke vs. tıklamadan bazı bilgilerinin ifşalandığını söyleyen kişiler vardı ben de emin olmak için sorayım dedim.
Hocam arkadaş mesajı sildi ben istemeyince. Neden istemiştiniz?
Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için. Forumda linke vs. tıklamadan bazı bilgilerinin ifşalandığını söyleyen kişiler vardı ben de emin olmak için sorayım dedim.
Hocam şimdi izleyemeyeceğim akşam izleyebilirim ancak, konu ne?
Hocam şimdi izleyemeyeceğim akşam izleyebilirim ancak, konu ne?
Discord'da ban sebebi galiba zaten o yüzden silmiştir mesajı.
Baktığında hesabı çalınan insanların banlandığını veya hesabının silindiğini görebilirsiniz.
Konu genel olarak, bir linke tıklamasan da bulaşabilecek virüsten, bahsediyor.Tabi bunu her önüne gelen yapamaz orası ayrı da, böyle bir mevzu var yani ona değiniyor.
Hiçbir şey olmaz engelle gitsin. Hesabını çalabilecek kişi alabilirse birçok yöntemle alabilir zaten linke gerek kalmaz. Bence engelle geç hayatına devam et problem yok
Bir çok neden derken yani örnek veriyorum e devlet bile hacklenip kimlik bilgilerimiz alındı ? şimdi dediğine göre devlet mi sattı kimliklerimizi karşında sağlam birisi varsa eğer bir şekilde bilgilerine ulaşır demek istiyorum . Şuan senin durumunda korkacak endişelenecek yada olumsuz bir durum yok engeli at geç
Birçok neden derken yani örnek veriyorum e-Devlet bile hacklenip kimlik bilgilerimiz alındı? Şimdi dediğine göre devlet mi sattı kimliklerimizi karşında sağlam birisi varsa eğer bir şekilde bilgilerine ulaşır demek istiyorum. Şu an senin durumunda korkacak endişelenecek ya da olumsuz bir durum yok engeli at geç.